Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat coneix l'home que pot deixar-lo sense feina abans de l'inesperat

Joaquín Prat està molt nerviós en saber que la seva feina perilla

Joaquín Prat va veure com la seva vida va canviar després que Sonsoles Ónega sortís de Mediaset. Ho va fer gairebé sense avisar per embarcar-se en una nova aventura professional al seu grup rival, Atresmedia.

Aquesta inesperada sortida de Sonsoles Ónega va provocar a Telecinco canvis de pes pel que fa als presentadors de diversos programes. La veritat és que s'havien d'adaptar a la nova situació després de la marxa de la periodista.

En aquest cas, la cadena de Fuencarral encarregava a Joaquín Prat un projecte concret. S'havia de posar al capdavant de l'espai que s'emet a continuació d'El programa del verano: Ya es mediodía.

▶️ Joaquín Prat confiesa lo que todos se temían sobre su nueva novia

Així doncs, Joaquín Prat prenia el relleu de Sonsoles Ónega fa tot just dues setmanes, però el seu debut al programa matinal de Telecinco era un vist i no vist. Fa uns dies, Joaquín Prat agafava vacances i demanava el testimoni a Miquel Valls i Maria Verdoy.

Joaquín Prat amb por davant l'opció real que li treguin la feina

El cas és que Miquel Valls, mític reporter d'El programa de Ana Rosa, seria l'encarregat de substituir Joaquín Prat durant el període estival. Després d'una llarga trajectòria com a reporter al citat espai que presenta actualment Patricia Pardo, Valls va saltar al lloc de presentador.

Abans de començar el seu camí en Ya es mediodía, també havia participat en aquest mateix programa fent algunes vegades de reporter. A més, també hem pogut veure'l en altres programes de Telecinco i Cuatro, per la qual cosa la seva experiència és més que notable en aquest tipus de programes.

La veritat és que li ha arribat una oportunitat que no pot desaprofitar i ha passat just quan ha deixat entreveure que podria tornar el programa 8Maniacs. Un espai que presenta a la cadena local catalana 8TV que el compaginava amb la seva tasca professional al grup Mediaset.

Miquel Valls, l'home que li està fent ombra a Joaquín Prat

De Miquel Valls se'n saben prou aspectes de la seva vida privada. Per exemple, la seva història sentimental amb el director de Sálvame, David Valldeperas, que va revelar Lecturas fa uns mesos.

Des que Miquel Valls es va llicenciar a la Universitat Abad Oliva de Barcelona, ha treballat de manera incansable per aconseguir els seus objectius. Els seus primers passos van començar a la ràdio i l'any 2007 va començar a treballar a la cadena pública catalana. El 2011 el vam veure a La Sexta, fins que el 2015 va canviar de grup de comunicació i va fitxar per Mediaset.

Des del 2015 el veiem a El programa de Ana Rosa i la seva tasca sempre ha agradat als seus caps. Ara, per fi li han donat l'oportunitat de presentar un programa de notable audiència als matins de Telecinco.

Valls manté una relació amb David Valldeperas

A més a més, altres trets més personals de Valls tenen a veure amb el món literari, ja que fa 11 anys, cap al 2011, va publicar Liados, contactos con tacto. És una sèrie de relats que acaben amb diversos tabús sexuals en to d'humor.

Miquel té uns gustos personals que es basen, principalment, en viatjar. Alhora, sabem que li agrada la vida sana i fer exercici físic cada vegada que pot. I tot gràcies a un atractiu sistema d'entrenament en què combina ioga, gimnàstica i taitxí.