Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

El lleig de Paolo Vasile al seu presentador preferit: «Es trobaran als passadissos»

Paolo Vasile pren una decisió molt controvertida

Paolo Vasile s'ha proposat fer un gir radical a la programació de Telecinco. Nous programes i col·laboradors s'uniran a Mediasetal llarg de les properes setmanes. I un d'aquests fitxatges, possiblement no farà gens de gràcia al presentador estrella del grup audiovisual.

Jorge Javier Vázquez ja sap que s'haurà de creuar pels passadissos amb una de les seves grans enemigues. Des que s'emetés la docu-sèrie de Rocío Carrasco s'ha dedicat a defensar pels plats la filla de 'La Jurado'. Això va implicar també carregar contra tot l'entorn d'Antonio David Flores, fos Olga Moreno o Marta Riesco.

Precisament, Vasile ha pensat en la reportera per sumar-se al nou espai dels caps de setmana a Telecinco. Durant molts mesos va patir els atacs sense pietat del presentador badaloní només per estar enamorada de l'exguàrdia civil. A ella no li va importar gens ni mica, arribant a posar en joc fins al seu lloc de treball.

De fet, després de totes les polèmiques, a El programa de Ana Rosa han decidit desplaçar-la. Continua treballant per a ells, encara que a l'ombra i sense tantes intervencions davant de les càmeres. Una decisió que es pot considerar intel·ligent si es pren amb la intenció de protegir la periodista.

Marta va haver de suportar les crítiques, tant personals com professionals, del presentador de Sálvame. Després de la tempesta arribaria la calma i fins i tot s'arribarien a fer algun 'selfie' per compartir a les xarxes socials. Però ningú dubtava que era un teatre per part de Jorge Javier amb intenció de provocar Antonio David.

Marta Riesco i Paolo Vasile
Paolo Vasile ha tornat a confiar en la reportera | Telecinco

La reportera torna a tenir una nova feina després que cancel·lessin Ya son las ocho, on exercia com a col·laboradora. Ara comptarà amb un paper important en el nou format dels caps de setmana de Telecinco.

Paolo Vasile és conscient que se li pot treure encara molt més partit a la periodista. Per això hi ha confiat per treballar a Ya es verano, el programa que substitueix a Viva la vida. La intenció és que aquest format acompanyi els espectadors durant les tardes d'agost.

Tot i això, en funció dels resultats obtinguts, no es descarta que pugui seguir la resta de la temporada. Però, de moment, això encara està per veure i caldrà esperar a finals de mes.

La parella d'Antonio David es mostrava «agraïda i emocionada» pel nou projecte que li han encarregat. «Ja us ho puc explicar, soc la nova reportera xerraire de Ya es verano a Telecinco», va confirmar a les seves xarxes socials.

Així, va explicar als seus seguidors quines seran les seves tasques a l'espai. «Us portaré als millors pobles, les millors investigacions, els esdeveniments més 'top' i convertirem aquest estiu en el més gaudiment de la història», va escriure.

Paolo Vasile considera imprescindible la periodista

Paolo Vasile no té previst desprendre's de Marta Riesco, encara que hagin estat molts els que hagin reclamat el seu acomiadament. Entre ells Jorge Javier Vázquez, que la va acusar d'anar en contra dels interessos de la cadena al seu dia.

La periodista, a més a més, confirmava que no deixarà El programa de AR. «Significa que segueixo sumant. Ganes que veieu tot el que estem i hem preparat», va apuntar.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta i Antonio David encara poden donar bons resultats a Vasile | Europa Press

Cal no oblidar que el magazín que es va estrenar el cap de setmana passat a les tardes de Telecincoestà produït per Ana Rosa. I és que la veterana periodista sempre ha confiat en la reportera i ha intentat acompanyar-la durant les èpoques més convulses.

Paolo Vasile no està disposat a perdre el talent de Marta per molt que molesti Jorge Javier. I més després que hagi confessat la seva intenció de casar-se i tenir fills amb Antonio David, ja que encara pot oferir moltes hores de televisió.