Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David demana explicacions davant la traïció que marca el futur dels seus fills

Antonio David Flores en còlera en conèixer la nova il·lusió de la seva ex

Antonio David Flores ha viscut uns mesos molt convulsos a la seva vida que han acabat de forma definitiva amb el seu matrimoni amb Olga Moreno. La guanyadora de Supervivientes 2021 i l'exguàrdia civil, entre rumors d'infidelitats i traïcions del pare de Rocío Flores, separaven els seus camins. En gran part va ser degut a l'aparició de Marta Riesco.

La reportera de Telecinco va enlluernar Antonio David Flores i van començar una història d'amor que no seria fàcil des del començament. Finalment, tots dos han pogut superar la pressió mediàtica i se'ls veu més enamorats que mai.

Molts apunten que la relació sentimental entre Riesco i Antonio David va començar quan el televisiu encara estava amb Olga Moreno.

Antonio David Flores pateix la pitjor traïció a casa seva

La veritat és que en diferents mitjans s'ha publicat que fa dos anys que la nova parella de famosos ja estaria sortint junts. Així mateix, Olga Moreno va haver de veure com la seva parella durant tants anys va refer la seva vida i ella gairebé no en volia parlar en un primer moment.

Olga Moreno
Olga Moreno és una dona renovada després d'haver passat uns mesos convulsos amb Antonio David Flores. | EUROPA PRESS

Això sí, la supervivent va acabar donant alguna exclusiva per parlar de què li havia semblat aquesta suposada traïció d'Antonio David. Lamentava que hagués fet les coses malament al començament de la seva relació amb Marta Riesco.

Mesos després, les coses han canviat per a Olga Moreno i ja veu el futur amb més optimisme.

Les coses han canviat molt per a l'ex de l'Antonio David

D'un temps ençà, hem pogut veure la supervivent gaudir dels seus amics més propers a les platges andaluses. Sempre l'hem vista ben acompanyada als llocs on ha assistit en les nits estiuenques.

En els darrers dies, hi ha rumors que Olga podria haver tornat a trobar l'amor després de la ruptura amb l'actual parella de Marta Riesco. Estem parlant d'una nova il·lusió d'Olga que hauria posat molt nerviós el seu ex. Es tractaria fonamentalment d'un amic de l'exguàrdia civil des de fa anys.

Ens referim a una persona que coneix molt bé la família Flores-Moreno: Agustín Étienne, representant tant d'Olga com d'Antonio David o de la mateixa Rocío Flores.

Agustín Etienne, l'home que podria tornar a il·lusionar l'andalusa

Aquest home és un puntal en l'àmbit de representació a la vida dels tres televisius i sembla que, a la d'Olga Moreno, encara més.

En els últims temps, l'andalusa ha considerat oportú publicar diverses fotografies amb el seu agent a l'hora de negociar entrevistes a la televisió. O per donar exclusives a les revistes més conegudes del nostre país.

Si bé els hem vist una actitud afectuosa, però res més enllà d'aquest posat, alguns apuntaven que Olga Moreno podria tenir més que una amistat amb el representant argentí.

▶️ Kiko Matamoros, preocupado por la salud de su hija

Molts saben que Agustín ha estat en els moments més durs pels quals ha travessat Moreno. Ho ha estat en tot el procés de separació que s'ha televisat cada dia als programes del cor.

Sens dubte, ha estat la persona que no l'ha deixada caure. Ara, cal veure si la seva relació va més enllà de la professionalitat i de l'amistat que els uneix des de fa temps.