Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

José Ortega Cano desperta la passió de dues dones que no dubten a lluitar per ell

Ortega Cano és un dels temes preferits de la premsa del cor del nostre país

José Ortega Cano ha aconseguit dividir tota Espanya. Després de les últimes intervencions públiques, dues de les dones més importants de la pantalla petita s'han embrancat en una forta discussió per ell. 

Des de fa uns quants mesos, el torero i la resta de la seva família han estat els protagonistes indiscutibles de la premsa social del nostre país. Els desencontres dins aquest cuit clan i els rumors de separació entre el patriarca i Ana María Aldón s'han convertit en els temes favorits de tots els programes i revistes del cor.

El darrer divendres, 29 de juliol, la filla de la dissenyadora va anar al plató del Deluxe per parlar dels problemes que hi ha a la casa de José Ortega Cano i de tots els que han hagut d'aguantar la seva mare i ella amb la seva família política.

Ara, el torero s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades: dues de les periodistes més rellevants de Mediaset España han protagonitzat una de les grans renyines de l'estiu.

José Ortega Cano, protagonista d'una tensa topada

José Ortega Cano s'ha convertit en el protagonista principal de l'última gran renyina d'El programa del verano. Aquest dilluns, 1 d'agost, el programa de Telecinco va centrar gran part del Club social a comentar, entre altres coses, les novetats sobre la família del torero.

El detonant de la forta discussió entre Paloma García-Pelayo i Beatriz Cortázar va ser, precisament, les darreres paraules de Gloria Camila a la televisió. Les dues col·laboradores tenen opinions molt diferents sobre el paper que exerceix la filla d'Ortega Cano a la cadena. Encara que és millor tractar els problemes a casa, és ella mateixa la que parla sense pèls a la llengua en els formats en què treballa.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano i la seva dona són els protagonistes indiscutibles de la crònica social espanyola. | GTRES

«És una situació complicada per a tots perquè estan tots implicats. Jo entenc que Gloria, en el moment que ha de continuar sent col·laboradora d'un programa, ha de donar el seu punt de vista», va començar opinant Paloma García-Pelayo.

«El dona d'un conflicte que ella mateixa diu que no se soluciona des d'un plató de televisió, però ho diu des d'un plató de televisió».

«Però no aprofundeix», li va interrompre Antonio Rossi, llançant un capot a la filla d'Ortega Cano. El periodista va voler fer una comparativa entre les intervencions de Gloria Camila i l'entrevista de Gema Aldón al Deluxe.

«Segueixo. És veritat que no ha atacat o no ha anat en contra de Gemma directament, però no es pot dir 'vull suavitzar' quan aquest missatge el comparteix i acaba transcendint i no es pot dir que tot es quedi a dins quan parles. Estan tots implicats», va continuar la seva companya.

«El discurs des d'un plató de 'deixar-ho tot a casa', si fos així, llavors haurien de desaparèixer tots [mediàticament parlant]. Aleshores, com estan contínuament en ells, no utilitzem aquests arguments», ha afegit a continuació.

Va ser en aquell moment quan es va produir la gran topada entre ella i Beatriz Cortázar, que no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar la cara per Ortega Cano i la família. «No hi estan contínuament, Paloma, no em sembla just», li va recriminar.

«Però com no estaran contínuament, Beatriz?», es preguntava Paloma sense creure's què acabava d'escoltar. «Glòria està de col·laboradora per parlar i un altre dia haurà de parlar del retrobament d'Anabel i del que passi a Mallorca…», va respondre Cortázar.

«Vesteix-lo com vulguis, però l'interès principal és Gema i Ana María Aldón i el conflicte familiar que hi ha», va assegurar García-Pelayo molt molesta. «Per tu i per mi, és clar», va apuntar Cortázar a continuació. «No, per a tu i per a mi, i també per a la productora que la contracta, per al públic i per a tots», va sentenciar Paloma.