Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.

Manuel Bedmar diu a Rocío Flores que no pot més i vol deixar-ho

Manuel Bedmar explica públicament què ha passat

Manuel Bedmar ha pres una decisió dràstica després d'assabentar-se que ha estat víctima dels hackers. El xicot de Rocío Flores s'ha unit a la llista de famosos que han estat víctimes d'una estafa que podria portar problemes seriosos.

Tot i que sempre ha procurat mantenir-se allunyat del focus mediàtic i es manté en segon pla, el malagueny compta amb un gran nombre de seguidors. Han estat alguns d'aquests els que l'han alertat sobre el que estava passant. Per això, Manuel ha pres  una decisió dràstica.

Manuel Bedmar pren una decisió

Es pot dir que Manuel Bedmar no és un personatge públic, però això no li ha impedit ser víctima dels hackers. Rocío Flores sempre ha defensat que el seu xicot no és famós i ha intentat mantenir-lo a la intimitat. Tot i això, gràcies a la seva relació amb la filla d'Antonio David, el malagueny ha anat guanyant més popularitat a les xarxes.

Actualment, compta amb més de 60.000 seguidors i, encara que no sol mostrar-se gaire actiu, les seves publicacions tenen milers de 'm'agrada'. Tot i la seva escassa projecció mediàtica, Manuel ha denunciat al seu compte d'Instagram que li han robat la identitat.

Manuel Bedmar
Manuel Bedmar denuncia que li han robat la identitat | INSTAGRAM @MANUELBEDMAR14

És habitual que algunes persones es facin passar per famosos creant comptes associats al personatge en qüestió. Per això algunes xarxes socials necessiten verificar els comptes per confirmar la identitat de l'usuari i per així evitar aquest tipus de fraus.

En el cas del xicot de Rocío, ell mateix ha alertat els seus fans del que estava passant. «S'estan fent passar per mi, si us arriba algun missatge d'aquest compte o qualsevol cosa, no soc jo», publicava a Instagram.

«Si us plau, denuncieu-ho, gràcies a tots per avisar-me», afegia compartint captures d'alguns dels perfils falsos. Pel que sembla, l'objectiu del compte fals és estafar els seguidors de Bedmar i aquest ha decidit avisar-los. «A tothom li està dient el mateix, no feu cas i denuncieu-lo», recalcava.

Manuel Bedmar confirma que tot és fals

A Manuel Bedmar no li ha quedat més remei que prendre la iniciativa i alertar sobre el que estava passant. No han estat pocs els missatges que ha rebut dels seus seguidors demanant explicacions sobre el que els arribava del seu perfil.

Pel que sembla, l'estafador intenta guanyar diners a costa de la imatge de la parella de Rocío i el jove confirma que es tracta d'un compte fals. Manuel ha compartit alguns dels missatges que envia el hacker perquè no en facin cas.

«Instagram em demana que busqui algú al meu antic compte perquè m'ajudi a obtenir un enllaç d'ajuda. Poden ajudar-me, si us plau?», escriu el suplantador.

Manuel Bedmar, de perfil.
Manuel Bedmar ha estat víctima d'una estafa | Europa Press

La veritat és que aquest tipus d'estafadors aconsegueixen que els comptes que suplanten s'assemblin molt als reals. En el cas de Manuel, les diferències són pràcticament imperceptibles. Es mostra la mateixa foto de perfil i les mateixes instantànies que ha anat publicant durant anys.

Aquest tipus d'estafes són molt habituals a les xarxes socials. Tot i que la majoria de les víctimes són famoses, la veritat és que les persones anònimes també poden ser-ho. Des de fa temps, proliferen els perfils falsos i algunes aplicacions treballen per tractar de trobar-los i per eliminar-los. No obstant això, és una tasca molt complicada que té moltes ramificacions. Per això, la denúncia pública de persones com Manuel ajuden a trobar els presumptes estafadors.

▶️ Rocío Carrasco pone en su sitio a su tío Amador a pocas horas del estreno