Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo revela el càstig a què la sotmeten a la Zarzuela: «1.000 euros per menjar»

Carla tindria un contracte de confidencialitat per mantenir-se en silenci

Carla Vigo intenta fer realitat un dels seus somnis, el de convertir-se en actriu. Per aconseguir això, ha decidit recórrer durant els últims mesos a Rafael Amargo, que li ha donat diferents papers. Amb el pas del temps, han anat creant una bonica amistat que va més enllà dels teatres.

L'artista ha volgut pronunciar-se sobre la neboda de la reina, a qui té un afecte especial. Això sí, també deixa uns quants titulars a l'entrevista que concedeix a Jaleo , on fa alguns retrets a la Família Reial.

Pel que sembla, Carla va signar un contracte de confidencialitat que ara li impedeix parlar-ne. En cas que trenqués aquest acord, les conseqüències podrien ser importants. Això sí, es desconeix si a canvi del seu silenci va rebre algun tipus de compensació.

▶️ Letizia culmina su venganza y cambia de residencia en Mallorca para dejar solo a un miembro de su familia

Amargo es mostra molt dolgut per la relació que mantenen amb Carla. «No sabeu com la tracten. Té un contracte de confidencialitat i no pot dir res», comença dient. Això sí, critica que «no li donen res per menjar». No entén aquest comportament amb la jove, sent «la filla de la seva germana, sang de la seva sang».

Carla Vigo
Carla Vigo no pot parlar de la Família Reial | Europa Press

Explica que l'actriu «m'ha trucat cada dia implorant-me: «si us plau, fica'm a l'obra»». Lamenta que hagi de suportar aquesta situació dramàtica tant a familiar com econòmicament. Només són exigències a canvi de res, explica.

«És clar, és que si l'obliguen a firmar un contracte de confidencialitat, que li donin també 1000 euros al mes perquè mengi», sol·licita l'artista. De moment, ni els seus oncles ni les seves cosines han anat a veure-la al teatre, quan tothom sap que la família gaudeix d'aquesta mena d'espectacles.

Carla Vigo només va rebre la visita del seu pare. És possible que algú esperés que es trobés amb Letícia en una de les seves obres, però de moment això no ha passat tot i que saben que això implicaria un gran suport a la seva carrera.

L'artista continua criticant el comportament de la reina. «Amb tants actes solidaris que fa, primer de tot, hauria de donar suport a la seva neboda», assenyala. «Tants actes solidaris, tant de suport a tanta gent, però primer cal fer costat a la gent i a la sang d'un», ha assenyalat.

És possible que faci aquestes declaracions pensant en el benestar de la jove. Però també es pot interpretar com un intent per promocionar les seves obres. La visita de Letícia  a alguna de les seves funcions suposaria una manera de captar més espectadors. Tot i això, la dona de Felip estudia amb tota mena de detall cadascun dels seus moviments i sembla complicat que se la pugui veure amb Amargo. Ni tan sols si és la seva neboda qui actua.

Carla Vigo, molt agraïda per l'oportunitat

Carla Vigo no es va sentir molesta per les declaracions de l'artista. Més aviat va ser ben al contrari. Poc després que sortissin a la llum aquestes paraules, la noia no va dubtar a compartir una imatge a Instagram amb ell. El granadí també va voler destacar com n'és d'important el seu xicot Álvaro, que està sempre molt pendent de l'actriu. «Està amb Alvarito, a qui ha conegut fa poc», explica.

Muntatge de la reina Letícia amb Carla Vigo
La reina no vol saber res de Carla | Catalunya Diari

Assenyala que «el dia que el va anar a veure per primera vegada, es va emportar la maleta. S'havien conegut per Instagram i ella va arribar amb la maleta per conèixer-lo», explica. «No s'havien fet encara un petó i ja estava allà vivint amb ell», afegeix.

Carla Vigo troba a faltar molt l'afecte dels seus. És una cosa que sempre li ha fet falta. Per sort, la família del seu xicot es porta de meravella amb ella.