David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco enxampa al xicot de la seva germana en una situació compromesa

David Flores Carrasco sempre ha confiat en el seu cunyat

David Flores Carrasco està plenament integrat a la seva família, per això, té tan bona relació amb la parella de Rocío Flores. Es diu Manuel Bedmar i, en els últims mesos, s'ha convertit en una cara força popular, però ell no vol ser famós. El problema és que fa servir molt les seves xarxes socials, així que el públic considera que és un més dins de la crònica social.

David Flores Carrasco ha enxampat el seu cunyat en una situació delicada: s'ha vist obligat a demanar ajuda perquè té un problema seriós. Han suplantat la seva identitat a les xarxes socials, un atreviment que pot ser perillós tenint en compte l'historial de la família. Recordem que la revista Lecturas va donar veu a una jove anomenada Laura que deia que era amant de Manuel.

Rocío Flores i Manuel Bedmar
David Flores Carrasco adora tota la seva família. | Instagram: manuelbedmar14

 

David Flores sap que Rocío i la seva parella trigaran a oblidar el que està passant perquè l'escàndol no deixa de créixer. Els seguidors de Rociíto han situat la parella al punt de mira i, sempre que poden, carreguen contra ells. Realment, ells no han fet res, ni tan sols confirmen o desmenteixen el que expliquen sobre ells.

David Flores ha llegit el missatge que ha enviat el gendre d'Antonio David, que ha aprofitat la seva influència per resoldre el problema. «S'estan fent passar per mi, si us arriba algun missatge d'aquest compte o qualsevol cosa, no soc jo», ha comentat. Al costat d'aquest text ha compartit una fotografia de l'usuari que està suplantant la seva identitat.

Rocío Flores entén perfectament pel que està passant el seu xicot, ja que ella viu situacions molt similars pràcticament cada dia. Els que donen suport a la seva mare no paren d'enviar missatges ofensius, fins i tot, li truquen per telèfon a deshora. El temps li ha ensenyat a ser pacient, per això no entra en provocacions i intenta ser discreta.

David Flores Carrasco adora la parella de Rocío

David Flores, famós des del bressol, ha estat a l'ombra fins que Rociíto va parlar d'ell en un programa de màxima audiència. Els espectadors volen saber-ne més i la premsa vol satisfer els desitjos del públic. Però el jove ha aconseguit una cosa molt interessant: guanyar-se el respecte de tothom sense necessitat de trencar el seu silenci.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco és un gran suport per qui el necessita. | GTRES
 

El fill de Carrasco prefereix estar lluny dels conflictes familiars, de fet, és un dels pocs que ha intentat intervenir. No ho ha aconseguit, però els periodistes valoren les seves bones intencions i no hi ha ningú que tingui un mal concepte d'ell. Manté una relació molt estreta amb el seu cunyat, passa molt de temps amb ell perquè sap que el que sent per Rocío és real.

Manuel ha explicat, a Instagram, que algú s'està fent passar per ell, una persona que no dona la cara i que està creant problemes. «A tothom li diu el mateix», explica el gendre d'Antonio David visiblement molest. El preu que ha de pagar per estar amb Rocío Flores no ho oblidarà mai, però val la pena perquè és molt bona persona.

David Flores Carrasco està disposat a ajudar

David Flores és el primer a aixecar la mà per col·laborar amb la família, sempre està disposat a estar al costat de qui ho necessita. La parella de Rocío ha demanat ajuda: necessita recopilar proves per demostrar que li han suplantat la identitat. «El suport d'Instagram em demana que busqui algú al meu antic compte perquè m'ajudi a obtenir un enllaç d'ajuda».

El net de 'La más grande' s'ha guanyat l'afecte del públic i qualsevol periodista estaria encantat d'entrevistar-lo. Tanmateix, mai no parlarà amb ningú perquè l'últim que vol és fer mal als seus éssers estimats. Les seves paraules potser fereixen Rociíto, per això, prefereix estar en silenci i mantenir-se a l'ombra.