Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban s'oblida del bebè perquè sap que l'amor està a punt d'acabar-se

Belén Esteban és conscient que la situació és insostenible

Belén Esteban ja és conscient que la relació entre una de les seves millors amigues i la seva parella actual penja d'un fil. La tertuliana ha observat que, en vista dels moviments que ha fet els últims dies, la parella formada per Anabel Pantoja i Yulen Pereira se separarà de manera irremeiable. I és que s'ha parlat molt d'aquesta mediàtica parella des que l'amor va sorgir en ple reality de Supervivientes.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
L'amiga de Belén Esteban ja sap què pensa el seu xicot del seu vídeo amb un altre home | Telecinco

Als Cayos Cochinos, l'amiga de Belén Esteban va caure rendida als braços de Yulen Pereira. Des de la primera setmana de preconvivència abans de viure l'aventura més gran de la seva existència, la neboda d'Isabel Pantoja ja anava darrere del tirador de manera descarada.

Belén Esteban sap que és qüestió de dies que s'acabi tot

Parlem d'una relació que es va anar forjant amb el pas del temps. Tot i això, sembla que trontolla ara que tots dos ja han tornat a Espanya després de finalitzar Supervivientes.

Una de les sorpreses més grans que es va emportar Belén Esteban després de la tornada de la seva amiga Anabel des dels Cayos Cochinos va ser enorme. Tan aviat com va tocar terra espanyol, la jove signava un contracte amb Déjate querer per retrobar-se amb el seu ex, Omar Sánchez.

Va ser una trobada televisiva que va fer saltar totes les alarmes a Yulen Pereira. Aquest no es podia creure que Anabel hagués pres la decisió de veure la seva exparella per, potser, arreglar una història que no havia estat liquidada del tot. La gelosia era notòria en l'esportista però, malgrat tot, va aguantar com va poder el xàfec que li va caure durant el debat de Supervivientes emès diumenge passat.

Belén Esteban veu la seva millor amiga més empoderada que mai

Va evitar el tema com va poder, ja que sabia que era un assumpte delicat que havia de parlar amb la seva parella. Per això, va acabar perdonant l'estranya decisió de la seva xicota.

Foto d'Anabel Pantoja.
La relació entre la neboda d'Isabel Pantoja i el seu xicot té els dies comptats després del que va passar a un programa | Telecinco

Així , durant les últimes hores, tant la sevillana com l'hispano-cubà han estat  junts compartint confidències i divertint-se per Madrid entre dinars i sopars.També hi ha hagut temps per conèixer la mare d'Anabel, Merchi, de qui Yulen ha parlat molt bé i ha dit que és «fantàstica i meravellosa».

El que ningú s'esperava és que després d'aquests tres primers dies junts a la capital d'Espanya, Yulen i Anabel se separarien per estar amb la família. Ha estat Marta López qui ha revelat a Ya es verano que tots dos se separaran uns dies i els rumors de ruptura s'han estès ràpidament.

Revelen els plans de la parella del moment 

«Anabel arriba molt empoderada i el més gran impediment són els pares de Yulen. Jo crec que s'estimen. Anabel Pantoja se'n va de vacances amb els seus amics i Yulen Pereira amb els seus pares», ha revelat Marta López. Així, la col·laboradora manifestava que Arelys i Manuel, els pares de Yulen, podrien estar complicant-li ls coses a la sevillana.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
L'amiga de Belén Esteban ha posat Yulen molt nerviós | Telecinco

A més, Anabel ha estat sincera després de retrobar-se amb Omar Sánchez al plató de Déjate querer. Ha estat un cara a cara més que emotiu en què van poder sincerar-se i expressar tot el que sentien.

«M'agradaria que fóssim amics i que, d'alguna manera, tots dos estiguem a la vida de l'altre, jo no et vull dir adeu». Així ho va exposar l'amiga de Belén Esteban destrossada. Amb tot, va acabar deixant clar que el windsurfista canari ha estat i és una persona clau a la seva vida.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)