Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly

Charlie, marit de Lydia Lozano, emmudeix davant la notícia del testament

Lydia Lozano ha sorprès tothom confessant qui hi ha al seu testament

Fa 32 anys que Lydia Lozano està casada amb Charlie. Un arquitecte que es deu haver quedat de pedra en veure la confessió que la seva dona ha fet en ple directe de Sálvame. I és que ha parlat del seu propi testament.

En concret, el que ha sorprès és que ha revelat que, en aquest document, no només inclou el seu marit sinó també més persones. És més, ha respost la pregunta que se li ha fet sobre si hi ha alguna persona de Mediaset.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano ha parlat en directe del seu testament | Europa Press

Lydia Lozano parla del seu llegat

La periodista del cor no parla gaire de la seva vida privada perquè Charlie vol continuar sent anònim. No obstant això, de vegades, es permet donar-ne detalls. I això és el que ha passat durant les últimes hores a Sálvame.

Lydia ha decidit parlar del seu llegat quan s'ha parlat del possible testament d'Ortega Cano. És un testament en què, segons Carmen Borrego, hauria deixat a la seva filla Gloria Camila la casa familiar. És , però, una informació que, poc després, ha estat desmentida per la jove.

En abordar aquest assumpte a l'esmentat programa de Telecinco, Lydia ha acabat confessant que ella té el seu llegat ben establert legalment. Fins i tot, ha explicat que l'ha modificat «perquè passen coses, treus gent, fiques gent». A això, hi ha afegit fent broma: «A partir d'ara qui em llepi el cul tindrà una part de la meva herència».

Un comentari divertit que ha fet que el seu company Rafa Mora ha anat corrents al costat de Lozano. Ho ha fet per fer-li massatges als peus i per aconseguir rebre part del seu llegat, d'acord amb les seves paraules.

Lydia Lozano dona detalls dels beneficiaris de la seva herència

La col·laboradora, després de revelar que sí que ha testat, ha donat més detalls del document. Així, no ha tingut cap inconvenient a confirmar que, a més de Charlie, té més persones en aquest document.

Exactament, ho ha fet dient: «Al meu marit li ho he deixat tot, però hi ha més gent al testament». Per això, Terelu Campos ha volgut saber si entre aquestes persones hi ha algun company o integrant de Mediaset. I la resposta de la canària ha estat molt clara: no.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano ha escollit el seu marit com a principal beneficiari de la seva herència, tot i que no és l'única persona que se'n beneficia | GTRES
 

Aquestes paraules han portat Mora a puntualitzar entre bromes: «Ha deixat alguna cosa a Albano». Davant d'això, l'al·ludida ha respost rient: «Sí, una finca, unes vinyes». De la mateixa manera, se li ha preguntat respecte a si té assignats específicament als beneficiaris del seu llegat uns immobles, diners o objectes. Sobre aquesta qüestió també ha estat contundent: «No ho tinc repartit, només els he inclòs en general». Lozano ha revelat que, encara que el seu marit seria qui gaudiria de la major part de la seva herència, té més éssers estimats al seu testament.

Lydia Lozano
L'herència de Lydia Lozano no es queda curta | GTRES

Això sí, no sabem qui són els individus a què s'ha referit. Però, siguin els que siguin, quan arribi el moment comptaran amb un important llegat. I és que no s'ha de passar per alt que la col·laboradora i la seva parella tenen un bon 'matalàs econòmic'.

Les seves declaracions també han servit perquè una altra integrant de Sálvame s'animés a parlar de l'herència que deixarà. Estem referint-nos a Terelu, que ha intervingut per deixar clar que, de moment,  i encara que sap que està malament, no ha fet testament.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)

▶️ Joaquín Prat confiesa lo que todos se temían sobre su nueva novia