Begoña Gómez, la dona de Sánchez, i la seva relació amb Jesús Calleja

La dona del President del Govern Espanyol i el reporter participaran en el primer Congrés de Transformació Social Competitiva

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la seva esposa Begoña Gómez durant la recepció de la Conferència de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic a Madrid, 2 de desembre de 2019
Begoña Gómez acumula totes les mirades amb la seva nova feina | Catalunya Diari

Una vegada més, Jesús Calleja ha aparegut al costat de l'entorn del president del Govern. Va aparèixer primer al costat de Fernando Simón gravant el seu programa de televisió a Mallorca, i ara ha estat al costat de Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez.

Tots dos han participat junts en el primer 'Congrés de Transformació Social Competitiva', esdeveniment organitzat per la Universitat Complutense de Madrid, PIMEC, REALE Seguros i La Fundació La Caixa.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és donar a conèixer el màster que ella mateixa codirigeix i que està centrat, especialment, a ampliar les aptituds d'empresaris i directius de petites i mitjanes empreses.

La directora de Banca Responsable del Santander a Espanya o Jordi Casajona, director de Col·lectius de Valor i Filantropia de CaixaBank, són alguns dels ponents que hi seran presents representant a diverses empreses de l'Ibex.

Jesús Calleja és l'encarregat de conduir l'acte que es desenvoluparà de manera exclusiva digital i, a més, s'encarregarà de participar en l'apartat de conclusions al costat de Begoña Gómez.

Amics íntims

Tots dos es van conèixer l'any 2014 i des d'aquell moment són íntims amics, tant, que l'única càmera que ha entrat en l'habitatge de Somosaguas de Pedro Sánchez ha estat la del reporter, en una de les primeres aparicions en públic de la parella a la televisió.

«No m'ha canviat la vida, però sí que d'alguna manera ara tens com a més responsabilitats. Al treball sí que em diuen molt: No m'havies dit que eres la dona de Pedro Sánchez!», va dir en aquells dies Begoña, després que el seu marit arribés a convertir-se en el líder del PSOE.

A més, va ser en el programa de Jesús Calleja on Sánchez va confessar que tenia clar que es convertiria en president del Govern. «Estic convençut que seré president del Govern però estic treballant amb humilitat. Crec que el meu partit és el partit que pot canviar Espanya de veritat, a millor».

Una relació d'amistat que el reporter no dubte a presumir públicament. És més, quan es va formar el Govern ell va difondre un missatge parlant d'un Executiu «revolucionari, innovador, jove, europeista i, fins i tot, il·lusionant».


Comentaris

envia el comentari