Belén Esteban seriosa

Belén Esteban, molt enfadada en descobrir que Miguel podria guanyar una dinerada

El marit de Belén Esteban ha rebut una temptadora oferta televisiva

Belén Esteban ha sortit en defensa del seu marit després de sortir a la llum la suposada proposta que podria haver rebut per a participar a 'Supervivientes'.

La de Paracuellos està cansada que parlin tant del seu marit com de la seva filla, Andrea Janeiro, que han escollit romandre a l'anonimat i no volen saber res dels mitjans de comunicació.

No obstant això, no implica que moltes vegades s'especuli sobre ells i que es generi certa intriga respecte a la seva vida privada.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
El marit de Belén Esteban hauria rebut una temptadora oferta televisiva | Europa Press

D'Andrea sabem que és una jove molt responsable, graduada amb honors i que no manté amb el seu pare la relació que li agradaria. I tot això és sabut gràcies al fet que la mateixa Esteban ho ha explicat públicament.

Tanmateix, arribava un punt en què la jove li exigia que no en tornés a parlar ni dels problemes que pogués tenir amb Jesulín de Ubrique. I fins ara, la col·laboradora de 'Sálvame' ha intentat complir-lo rigorosament.

Mentre que, d'altra banda, de Miguel Marcos se sap poc o res, excepte que segueix dedicant-se a la seva feina com a conductor d'ambulàncies. Una feina que curiosament li va permetre conèixer la que es convertiria en la seva futura dona.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban ha donat la cara pels seus | Telecinco

Però, per més que el marit de Belén s'hagi esforçat per protegir la seva privadesa, és inevitable que certes coses acabin filtrant-se. I una és que hauria rebut una temptadora oferta per participar en la propera edició de 'Supervivientes'.

Així mateix, no és cap secret que Telecinco porta temps darrere seu, podent convertir-se en un dels grans personatges televisius. I amb això no hi ha dubte que la col·laboradora també se'n veuria beneficiada.

▶️ La oferta que ha recibido Andrea Janeiro y puede cambiar su vida

Belén Esteban explota en directe per defensar els seus

De fet, la productora ja ha temptat diverses vegades a Marcos perquè deixi l'anonimat de banda, però rebent sempre una resposta negativa, ja que el tècnic sanitari no vol saber absolutament res de la televisió. Just per això, rebutja de ple els 30.000 euros setmanals que se li haurien ofert.

I Belén Esteban, que és molt conscient que al seu marit no li agrada el món de la televisió, ha acabat explotant davant les últimes especulacions sorgides sobre això. D'aquesta manera, deixa clar que no pensa acceptar cap proposta per molt suculenta que sigui.

Però el mateix succeeix amb la seva filla Andrea, qui asseguren que es podria haver independitzat juntament amb el seu xicot. Sí, perquè tot apunta que la col·laboradora hauria comprat un pis a la seva nena a Madrid. «El que diuen aquí és fals, no li ha trucat ningú i encara que li haguessin trucat saben que aquest no és el seu món», es lamentava Esteban.

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
La filla de Belén Esteban no vol saber res dels mitjans de comunicació | GTRES

«Prou ja de mentir, no vol sortir, deixeu-la en pau. Major d'edat, no vol dedicar-se a això. N'hi ha prou, ja estic fins aquí de les notícies falses», explotava furiosa.

«També ho han publicat del meu marit, mentida. La gent que escriu per WhatsApp que ens pregunti com ens va la vida. El meu marit no va sortir ni a l'exclusiva del seu casament, ja està bé», sentenciava.

«Es pot denunciar i es pot guanyar, ja n'hi ha prou. De mi el que vulguin», advertia. «Això és mentida, absolutament tot, pretenen enganyar i enterbolir».

«Ja està bé, cada dia hi ha alguna cosa», reaccionava la col·laboradora, que tornava a emprenyar-se en directe. D'aquesta manera, Esteban treia les urpes pels seus, als quals defensa fins a les últimes conseqüències.

Remarcant, a més a més, que Andreíta amb prou feines «va acabar fa un any la carrera», i que ni ella ni el seu marit, Miguel Marcos, estan interessats a participar en cap 'reality'.