Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor presenta el segon nòvio que té als seus pares, Felip i Letícia

Elionor, enamorada del seu primer nòvio, que estudia a la mateixa escola

Elionor, filla dels reis Felip VI i Letícia, és notícia després de presentar al seu primer nòvio, que va conèixer al col·legi Atlantic College. Actualment, la filla gran de Felip VI estudia el batxillerat a Gal·les amb els seus companys de classe.

 

Allà, gaudeix de la seva adolescència allunyada de les normes dels seus pares i de les publicacions de la premsa, ja que els reis van advertir que no revelarien res de l'institut. Fins i tot, no se sap res sobre les activitats oficials del col·legi.

Princesa Elionor en un discurs.
Elionor està enamorada d'un company de classe. | Gtres 

De la mateixa manera, malgrat pertànyer a la família reial, Elionor està intentant ser una jove normal. Des que va començar el nou curs, vol fer noves amistats, encara que no hi hagi gaires pistes sobre això.

 

El primer amor oficial d'Elionor

A més d'amistats, ja hi ha hagut diverses ocasions en què s'ha especulat sobre un possible xicot de la neta del rei emèrit. Semblava que no sorgís l'amor entre ells, però al final ens han donat les bones notícies.

 

Fa uns mesos, una amiga de la filla gran de Felip VI va donar algunes pistes a la premsa sobre el nou romanç de la filla dels reis. Així mateix, el jove enamorat també estudia a l'internat i va a la mateixa classe que la princesa. Es veu que han congeniat la primera i sense complicacions, encara que és difícil que el primer amor romangui.

 

Imatge d'Alessandro, el possible xicot de la princesa Elionor
Alessandro, el possible nòvio italià d'Elionor. | CatalunyaDiari 

Oficialment, els reis Felip VI i Letícia no han dit res, però s'intueix que no els desagrada. El cert és que ja el coneixien abans, concretament, del dia que van convidar a la Zarzuela els nous companys d'Elionor. Cal recordar que, el juliol passat, es va celebrar un acte al Palau de la Zarzuela amb el Patronat de la Fundació Comitè Espanyol dels Col·legis del Món Unit (UWC).

 

La descripció del nòvio d'Elionor és d'un noi comú, res a destacar. L'amiga de la princesa va declarar als mitjans de comunicació que «es tracta d'un jove alt, prim, molt premiat i company de l'internat».

 

 

A més, va afegir que no sabia espanyol i, per això, s'intueix que és estranger. Però no és estrany perquè la classe del col·legi està formada a partir de diversos alumnes de diferents països.

 

▶️ La Infanta Sofía está atenta a los amores de su hermana Leonor

 

La preocupació de la reina Letizia pels comportaments de la seva filla

Segurament, la que ha posat més impediments en aquesta relació sigui la mare de Leonor. Això és perquè la reina Letizia no vol que la seva filla es distregui en els estudis per culpa del seu nòvio. Tot i això, és normal que una jove de 16 anys senti interès a estar amb algú.

A més, cal esmentar que Letizia va tenir el seu primer nuvi a aquesta edat. Es va enamorar del professor d'universitat, amb qui hi havia una gran diferència d'edat. Això no passa amb la filla de Felip VI, ja que el jove té els mateixos anys.

La reina Letícia amb les seves filles.
La reina Letícia té cura de la imatge de les seves dues filles, especialment la de la princesa Elionor. | GTRES 

Encara que no és la primera vegada que la reina Letícia ha mostrat preocupació per la imatge de les filles. Al principi que la filla de Felip VI comencés al nou col·legi, la reina no va estar gaire d'acord amb l'horari d'Atlantic College.

Això es devia al fet que, entre setmana, els alumnes podien estar a les habitacions dels seus companys fins a les 23:00 h. Al cap de setmana, es deixava quedar dues hores més que suposava estar fins a la una de la matinada. Això podia ser la causa d'embrutar la imatge de la princesa Elionor.