Primer pla de Victòria Federica.

Victòria Frederica assumeix la seva relació amb Santi, l'home per qui viu vigilada

Victoria Federica ha generat un gran enrenou després de presentar el seu nadó

Victòria Federica de Marichalar i Borbó, també coneguda com a Vic, s'ha convertit en el membre més perseguit de la Família Reial. Fa uns dies va presentar el seu «bebè» a les xarxes socials, una nova mascota que ha generat un autèntic enrenou. L'ha aconseguit gràcies a la seva amistat amb Santi Serra Camps, un home que treballa fent espectacles amb cavalls.

La jove viurà vigilada gràcies al gos que li ha proporcionat el Santi, amb qui manté una relació d'amistat. Al seu compte d'Instagram, espai que ha consolidat el seu regnat, ha assegurat que aquesta mascota és el seu nou «bebè». El problema és que és una espècie exòtica que necessita moltes cures i que ha d'estar registrada d'una manera concreta.

Victòria Federica en una imatge de 2018 durant la Corrida Goyesca del 2 de maig
victòria federica té nuvi i viu amb ell a Madrid | GTRES

Victòria Federica, segons informa el portal 'JALEOS', ha adquirit un gos «potencialment perillós», així que ha de tenir molta cura. Es tracta d'un gos llop txecoslovac que va ser creat després d'un experiment datat el 1955, una raça que requereix grans exigències. Els detractors de la neboda del rei Felip no han trigat a jutjar el seu nou caprici.

Ella viu amb el seu xicot Jorge Bárcenas en un luxós pis situat al centre de Madrid des que va decidir independitzar-se. Aquest pas també va ser força criticat perquè algú va filtrar l'elevat preu que paga pel lloguer. Segons ha sortit publicat, els pares l'ajuden amb la mensualitat perquè ella encara no gaudeix d'una situació econòmica tan desfogada.

La neboda del rei té molt bons contactes, de fet ha assumit que manté relació amb Santi Serra. Seguint la informació de 'JALEOS' , ha estat ell qui li ha lliurat el gos llop, un animal que no ha trigat a convertir-se en protagonista.

Victòria Federica va tenir un porc vietnamita

Victòria pertany a una de les famílies més importants del país i els seus passos sempre han estat estudiats al detall. Quan va aconseguir la majoria d'edat va celebrar una festa en què els seus convidats el van fer amb regals de luxe i un va cridar l'atenció. Li van regalar un porc vietnamita que no va trigar a presentar en societat cobert per una bandera d'Espanya.

Captura de Victoria Federica fent una passejada amb el seu gos als braços al costat de Jorge Bárcenas
Victòria Federica va amagar el seu gos llop sota un paraigua | Europa Press

La neboda del rei va sembrar una gran polèmica perquè els porcs vietnamites, segons el Comitè Científic, «són una espècie exòtica invasora». El seu deure era registrar-lo a l'organisme corresponent i hi ha la possibilitat que se saltés la burocràcia. La influencer no ha après i ara s'ha fet amb un gos que el vigilarà i el protegirà, però que també necessita certes cures.

Vic és plenament conscient que la premsa segueix tots els moviments, però no vol canviar de vida per por. Assegura que és “simpàtica amb els amics”, per això no respon als reporters i els demana amablement que deixin de gravar-la. Aquest prec no ha fet efecte, ja que és una persona massa famosa per deixar-la en l'oblit.

▶️ Letizia echa la cruz a Victoria Federica por su última declaración polémica

Victòria Federica, compromesa per 8.000 euros

Victòria, segons informa el diari 'El Español', va estrenar quatre bosses de luxe en menys d'una setmana. El preu d'aquestes peces superaven els 8.000 euros, i els experts en moda van començar a comentar l'atreviment. Asseguren que la jove no té prou autoritat per rebre certs regals, així que tots els complements que utilitza els ha pagat ella.

La influencer, seguint la informació aportada al programa 'Viva la Vida', pot arribar a cobrar fins a 3.000 euros per esdeveniment. El problema és que el seu ritme de vida és força elevat, té grans capricis i estudia en una universitat molt cara. No seria estrany que els seus pares l'estiguessin ajudant, especialment Jaume de Marichalar, amb qui té una estupenda relació.