La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

Pluja de crítiques contra la reina Letícia pel que s'ha fet als seus cabells

Letícia causa polèmica en el seu viatge al Regne Unit

La reina Letícia ha tornat a ser notícia més pel seu estilisme que per la seva feina en un acte institucional. Sense voler, la dona de Felip VI continua generant comentaris per la seva manera de vestir.

Aquesta vegada, ha estat el pentinat de Letícia el que ha cridat l'atenció dels crítics. Un estil a què no ens té acostumats i que no ha agradat per la seva senzillesa.

Letícia criticada pel seu pentinat en un acte institucional

Letícia ha viatjat al Regne Unit aquesta mateixa setmana per assistir a un acte oficial presidit pel príncep Carles d'Anglaterra. Allí va ser rebuda pel fill de la reina Isabel II per visitar la col·lecció Zurbarán. Les dotze tribus d'Israel: Jacob i els seus fills.

La reina Letícia i el príncep Carles d'Anglaterra
Letícia ha anat al Regne Unit per un acte oficial | Europa Press

També va acudir per a la inauguració de la Spanish Gallery de Bishop Auckland al Castell d'Auckland. Sense la companyia del rei Felip VI, va ser molt ben rebuda per tothom qui era allà i, especialment, per Carles d'Anglaterra.

La reina va anar a aquest compromís lluint un preciós vestit de color bordeus que, curiosament, va coincidir amb la corbata del fill d'Isabel II. Tant el vestit com l'abric que va lluir eren de Carolina Herrera i va combinar el seu estilisme amb uns pendents luxosos.

Però si hi va haver una cosa que va aixecar les crítiques dels experts en protocols monàrquics va ser el pentinat que va lluir. Un cop més, la polèmica s'ha centrat en la manera de vestir de Letícia en lloc de la seva tasca a l'acte oficial, només per criticar-la.

Imatge de la reina Letícia somrient.
Letícia i el semirecollit que no ha agradat als crítics | Europa Press

El mal temps del Regne Unit va fer que la reina optés per un pentinat recollit que li feia semblar més jove. No obstant això, per als experts, el pentinat semblava fet amb poca cura o atenció.

Concretament, es tractava d'un pentinat enrere amb un semirecollit en una cua. Les puntes havien estat ondulades per donar-li un estil més formal. Un cop més, la reina va decidir deixar-se els cabells blancs, ja que no vol tapar-les.

Imatge de la reina Letícia.
Letícia va sorprendre a tothom amb un pentinat més informal | Europa Press

Un pentinat una mica despreocupat que ha aixecat crítiques i que contrastava amb els luxosos pendents que va lluir. Unes joies valorades en 6.400 euros de la firma Channel que ja ha lluït alguna vegada.

▶️ La Infanta Sofía está atenta a los amores de su hermana Leonor

Letícia es relaxa al Regne Unit

No és la primera vegada que la reina Letícia i el príncep Carles d'Anglaterra comparteixen un acte oficial. Es va notar aquesta bona relació en el mateix moment en què el fill de la reina d'Anglaterra va rebre a la dona de Felip VI.

Amb dos petons i un a la mà, el príncep li va donar la benvinguda per acompanyar-la després a una visita per la galeria. Va cridar molt l'atenció que la monarca no portés mascareta, ja que normalment se la posa en alguns actes.

La reina Letícia parlant amb el príncep Carles d'Anglaterra
Letícia va ser rebuda amb afecte per Carles d'Anglaterra | Europa Press

En aquesta ocasió, es va relaxar i va decidir ensenyar la seva cara, malgrat la poca distància que hi havia entre altres persones. La bona relació amb el príncep Carles es va notar i es van intercanviar confidències i rialles.

No es pot dir que hagi estat una setmana frenètica per a la reina. En tornar, viatjarà a Logronyo on acudirà a l'acte de presentació i nomenament del guanyador o guanyadora del Premi Fundació Princesa de Girona 2022.

Veurem si per a aquesta vegada la reina també decideix lluir un pentinat informal o per un altre més elaborat. El que és segur és que no amagarà els seus cabells blancs, ja que està acostumada des de fa temps a ells.