Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós

David Valldeperas enxampa Miquel, el seu nòvio català, amb un altre famós

David Valldeperas està sortint amb Miquel Valls, reporter i presentador de televisió

David Valldeperas, antic director de Sálvame, manté una relació sentimental amb el reporter Miquel Valls. Aquest últim presenta un programa propi a la televisió catalana i és allà on ha protagonitzat un moment compromès amb un altre famós.

Estem parlant de Pol Badia, exconcursant de Gran Hermano i exparella de l'endeví Maestro Joao.

David Valldeperas ha estat més de 12 anys informant sobre la vida de certs famosos a Sálvame i ha posat els seus secrets en un lloc segur. Però tot arriba al final i el periodista ja no treballa al programa, així que ha perdut el poder.

Aquest acomiadament coincideix amb la polèmica que ha protagonitzat el seu xicot en fer-li una pregunta íntima a Pol Badía.

Fotomuntatge de Miquel Valls i David Valldeperas
David Valldeperas va sortir en la portada d'una revista amb Miquel Valls | Catalunya Diari

David, igual que tots els espectadors de 8Maniacs, s'ha quedat realment sorprès. El seu nòvio presenta aquest programa i ha tingut un debat amb l'exconcursant que no ha deixat indiferent a ningú.

En Miquel volia saber si la mida importava a l'hora de tenir relacions i el Pol s'ha ofert a ensenyar una concreta part del seu cos.

David ha enxampat a Miquel Valls en una actitud compromesa, ja que el presentador li ha donat permís el tertulià a ensenyar el seu membre. Una altra col·laboradora del programa ha vist que l'exnòvio del Mestre Joao deia la veritat: gaudeix d'una gran mida.

És una situació divertida que està sent molt comentada i Valldeperas sabrà entendre que tot ha estat un joc.

David Valldeperas torna a Sálvame

David ha demostrat ser un mestre del món de l'espectacle i ha convertit Sálvame en el programa més mític de la premsa rosa.

La situació ha canviat i ha pensat que el millor per a la seva trajectòria era abandonar la direcció del programa, però continuarà treballant. I és que ha tornat a Sálvame, però aquesta vegada com a col·laborador.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
David Valldeperas torna a treballar amb Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Valldeperas és un home bastant discret i sap perfectament què ha de fer per no cridar l'atenció dels paparazzis.

Tot i això, una coneguda revista va publicar unes fotos que mostraven que havia trobat l'amor gràcies a Miquel. El reporter d'El programa d'Ana Rosa no n'ha donat explicacions perquè ell tampoc vol convertir-se en un personatge públic.

Miquel Valls és un dels professionals amb més potencial del moment, de fet treballa a dues televisions diferents. És reporter de Telecinco i presentador a 8TV, cadena en què ha protagonitzat el divertit moment al costat de Pol Badía. L'antic director de Sálvame no parlarà sobre aquest moment, encara que les xarxes socials s'han recordat d'ell quan va passar aquell divertit moment.

David Valldeperas coneix la relació de Miquel amb un cantant

David confia plenament en el seu nòvio i, segons ha sortit publicat, estan travessant el millor moment de la relació. La revista Lecturas diu que Miquel Valls gaudia d'una relació d'íntima amistat amb el cantant Àlex Casademunt. De fet, va informar de la seva mort mentre treballava de reporter a El programa de Ana Rosa i no va poder controlar les llàgrimes.

▶️ La Policía puede precipitar el final de Sálvame: 140 famosos afectados

Valldeperas ha estat acusat de tenir relació amb «l'Operació Deluxe», una famosa investigació que ha perjudicat 140 famosos. Suposadament, un policia facilitava informació de cares conegudes a canvi de certs beneficis.

Alguns mitjans diuen que el periodista català sap més del que explica, però de moment no hi ha res demostrat.

L'antic director de Sálvame, segons Antonio David Flores, ha anat a declarar als jutjats per «l'Operació Deluxe». Els seus responsables, els propietaris de la productora La Fàbrica de la Tele, haurien preferit apartar-lo de Sálvame abans que sigui massa tard. Però tot és una teoria de l'exmarit d'Olga Moreno, ja que no n'ha aportat cap prova.