Muntatge de fotos de la reina Letícia i la seva germana Telma Ortiz.

Telma Ortiz parla amb Letícia després de l'anunci sobre el nou bebè

Telma Ortiz ha descobert que hi haurà un nou membre a la família

Telma Ortiz, està en boca de tots després de les últimes informacions publicades.

Telma i la seva germana, la reina Letícia, han vist com Carla Vigo, neboda d'ambdues, ha concedit una entrevista per presentar el seu xicot en societat. La jove ha aprofitat per dir que vol ser mare al més aviat possible, cosa que causarà una gran polèmica a la Família Reial.

Telma Ortiz té una relació estable amb l'advocat Robert Gavin i tenen una filla en comú que va néixer l'agost del 2021.

Segons el diari La Razón, Telma no té molt bona relació amb la seva neboda Carla. Suposadament, ni tan sols li va dir el nom del seu bebè perquè no hi confiava, almenys això és el que diu aquest mitjà.

Telma Ortiz pels carrers d'Estats Units el 4 d'abril del 2012.
Telma Ortiz podria tenir una relació molt tallant amb la seva neboda Carla | GTRES

Fa molt de temps que Telma està cansada de l'actitud de la seva neboda, així que no seria estrany que hagi parlat amb Letícia sobre l'exclusiva que Carla Vigo ha venut a la revista Lecturas.

La jove actriu no s'ha tallat en parlar sobre alguns temes i les seves declaracions són molt fortes, escàndol que caldria tenir controlat.

Telma ha descobert que la seva neboda, única filla d'Erika, té parella i tot fa pensar que estan molt enamorats. El jove, indirectament, passarà a formar part de la família reial, tot i que encara no coneix a la reina.

Aquest nou membre del poderós clan no té experiència als mitjans de comunicació, així que podria cometre molts errors.

Telma Ortiz, impactada: «Vull ser mare»

Telma, seguint la informació aportada per La Razón, no té gaire relació amb Carla Vigo, així que no ha seguit la seva trajectòria.

És cert que l'actriu va protagonitzar algunes polèmiques després d'aconseguir la majoria d'edat, però mai no van ser responsabilitat d'ella. El públic coneix la seva connexió amb la Casa Reial, per això s'ha vist envoltada per conflictes que no han trigat a sortir a la llum.

Primer pla de Carla Vigo
Telma Ortiz sap que Carla Vigo vol ser mare | Europa Press

Ortiz ha descobert que la filla de la seva germana Erika està enamorada i que vol portar un nen al món d'aquí a un temps.

«Vull casar-me, però no per l'Església, i vull ser mare, encara no, però si sorgeix no m'importaria», explica en l'exclusiva de Lecturas. La noia ha confirmat les sospites de la família: la seva vida ha canviat i està molt més centrada.

▶️ Letizia recibe un mazazo por los problemas de su familia

Carla Vigo també ha aclarit el tema de la seva orientació sexual, ja que ha generat molts rumors. «No he lligat gaire amb noies, vaig tenir una relació i ja s'ha acabat», explica intentant tancar tots els dubtes.

Les seves paraules han estat aplaudides per molts periodistes, ja que demostren que ha enterrat els seus fantasmes i que vol començar de zero.

Telma Ortiz descobreix la història d'amor: «Va ser un fletxat»

Telma Ortiz hauria d'estar orgullosa de Carla, ja que fa molt de temps que s'està enfrontant als seus enemics sense ajuda de ningú. Les persones que l'han conegut diuen que és una persona molt responsable i talentosa.

El problema és que té molta pressió i tots els seus passos són vigilats per tothom.

La neboda del rei Felip ha patit molt perquè vol dedicar-se al món de l'espectacle i els seus mèrits són discrets. Hi ha qui l'acusa de ser actriu «gràcies a la seva tieta», crítica que no té cap sentit perquè la seva relació amb la reina no és tan directa.

De fet, ha dit a Lecturas que Letícia encara no coneix el seu nou xicot.

Carla Vigo, molt sincera, ha sorprès la seva família en explicar com va sorgir la seva història d'amor. «Ens vam conèixer per una aplicació i al cap de dues setmanes estàvem vivint junts, va ser una fletxa». La relació va tan de debò, que l'actriu ha assegurat que en un temps podria portar al món un nadó.