Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Paula Echevarría i David Bustamante

David Bustamante es mobilitza en descobrir els problemes de Paula Echevarría

David Bustamante, decidit a ajudar Paula Echevarría amb els seus problemes

David Bustamante, el cantant espanyol, s'ha assabentat dels problemes que té Paula Echevarría per la confessió d'aquesta al photocall dels premis Fotogramas 2022.

Fotomuntatge de David Bustamente, Paula Echevarría i la seva filla, Daniella
David Bustamante i la seva exdona, Paula Echevarría, tenen una filla en comú, Daniella | GTRES

Abans de començar la gala, tant l'exparella de David Bustamante com la resta de convidats han pogut parlar amb la premsa al photocall. L'actriu ha dit que està molt feliç per assistir a aquest esdeveniment. A més, està molt contenta pels nominats i, sobretot, per la seva amiga Toni Acosta, que va presentar els premis.

«Estic desitjant veure-la», va dir Paula Echevarría. «M'ha fet tanta il·lusió veure'l aquí tan bé que no us ho podeu imaginar.  És una nit molt de celebrar», explicava l'exdona de David Bustamante després de preguntar-li sobre Antonio Resines, que s'estava recuperant del coronavirus.

El problema que preocupa David Bustamante

Després de gairebé un any d'haver donat a llum el seu segon fill amb la seva parella actual, l'exfutbolista Miguel Torres, Paula Echeverría es planteja tornar al món de la interpretació.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
David Bustamante s'assabenta que la seva exdona, Paula Echevarría, té problemes | GTRES

«Tinc moltes ganes de tornar, però em fa una mica de tristesa sortir de casa. M'he malacostumat a poder fer tot el que durant molts anys no podia fer amb Daniella», va explicar l'actriu referint-se a la seva filla gran que va tenir amb David Bustamante. Un any després del naixement de Daniella, va rodar moltes sèries, com Gran Reserva o Velvet, gairebé sense poder passar temps amb ella.

Cosa que se li va quedar marcada i no volia tornar a repetir amb el seu altre fill. A més, ha dit amb to nostàlgic que «li semblava molt fort que d'aquí poc el seu fill petit complirà un any, se l'havia passat molt ràpid».

La veritat és que, a més de la seva maternitat recent, la pandèmia ha fet que el retorn de l'actriu a la seva feina sigui una mica difícil. «M'està costant arrencar, la veritat», s'ha sincerat després de preguntar-li sobre la seva vida professional.

Imatge de David Bustamante i Paula Echevarría.
Paula Echevarría està nerviosa perquè aviat tornarà a treballar | GTRES

Bustamant disposat a ajudar la seva exdona

Encara que faci cinc anys de la seva separació amb David Bustamante, el cantant sempre ha volgut tenir una relació cordial i proper amb la seva exdona. Després de saber la situació que inquietava a Paula Echevarría, no ha dubtat a oferir-li una mà per intentar resoldre el problema.

Bustamant coneix tot el que va travessar la Paula amb la seva filla. A més, entén que la seva exparella en aquests últims anys no es veu capaç de tornar a treballar com solia estar acostumada. Tot i això, l'artista sap que l'actriu és capaç de fer tot el que ella es proposi.

L'increïble vestit que va portar Paula Echevarría als premis

A més de la preocupació que va confessar la model, Paula va triomfar amb l'outfit que va portar als Premis Fotogramas 2022.

L'actriu va lluir un increïble vestit vaporós d'estampat floral amb un escot cor, on predominava el color vermell i el morat. A més, les mànigues eren llargues i una mica a l'estil 'bubble'. Sens dubte, aquesta peça del dissenyador Hannibal Laguna és un vestit molt primaveral.

Com no podia faltar, aquest outfit va anar acompanyat d'un makeup preciós fet per Miki Álvarez, el maquillador de confiança de la Paula. L'actriu va optar per uns llavis vermells i un delineat fosc que combinaven a la perfecció.

Tot i això, el pentinat de l'exdona de David Bustamante ha estat senzill. No era cap recollit, simplement era el cabell llis amb la ratlla al mig, una tendència que mai passa de moda.

Així mateix, pròximament podrem gaudir de l'actriu a les estrenes més esperades de la televisió espanyola.