Primer pla d'Alba Flores

Alba Flores sorprèn la seva tieta Lolita: confirma el rumor que preocupa a Elena Furiase

Alba Flores ha parlat de la seva veritable relació amb Elena Furiase

Alba Flores, una de les actrius més cotitzades del moment, pertany a una saga familiar que fa massa temps que està en boca de tots. La seva àvia Lola Flores, popularment coneguda com 'la Faraona', ha estat la millor artista d'Espanya i això té unes conseqüències.

Els mitjans es fan ressò de tot el que passa al clan i de vegades circulen dades incorrectes.

Alba Flores ha confirmat el rumor que va acabar amb l'energia de la seva cosina Elena Furiase: no tenen mala relació, de fet, estan molt unides. Un diari digital va publicar que les netes de Lola Flores estaven enfrontades i aquesta notícia va ser desmentida a l'instant.

Elena va fer servir les seves xarxes socials per deixar clar que tot el que s'estava explicant era mentida.

Alba Flores i Elena Furiase
Alba Flores té una relació molt especial amb Elena Furiase | GTRES

Alba va llegir atentament les paraules que la seva cosina va publicar a Instagram, però no va perdre el temps a parlar amb ella de l'assumpte. Gaudeixen d'una relació molt bona i no deixen que cap mitjà de comunicació embruti el bonic vincle que han creat.

Comparteixen professió, inquietuds i un talent arrasador que no ha deixat indiferent cap crític de cinema.

Elena Furiase va reaccionar en assabentar-se que alguns periodistes estaven dient que es portava malament amb l'actriu de La Casa de Papel. «No busqueu el drama on no n'hi ha ni n'hi ha hagut mai! Només busqueu l'escàndol, colla de mentiders!», va escriure la filla de Lolita visiblement molesta.

Alba Flores amb un premi a la mà.
Alba Flores està triomfant al món de la interpretació | GTRES

Lolita fa molt de temps que treballa al món de l'espectacle i entén que pertany a una família important. Per això mai no s'ha enfrontat a la premsa, però sempre ha deixat clar que hi ha notícies que no es corresponen amb la realitat.

La seva filla Elena i la seva neboda Alba s'adoren, per més que alguns enemics del clan insisteixin que hi ha rivalitat entre elles.

Alba Flores explica la veritat: «Passo olímpicament»

Alba ha concedit una petita entrevista abans d'entrar a un lliurament de premis relacionat amb el món del cinema. Els reporters no han trigat a preguntar-li sobre la seva presumpta mala relació amb Elena i ella ha aclarit que tot plegat és un rumor. «Esteu competint contra moltes coses, aleshores els titulars cada vegada són més bojos», explica en un to amable.

L'actriu, filla de famós Antonio Flores, no s'ha molestat perquè entén la feina de la premsa i no vol tenir problemes. Però sí que ha deixat clar que mai ha estat enfrontada a la seva cosina, de fet no han parlat de la falsa notícia. «Ni tan sols ho he parlat amb ella, o sigui que tampoc no ha estat una gran cosa, passo olímpicament».

Lolita Flores, segons l'opinió de molts periodistes, ha heretat el matriarcat del clan perquè controla perfectament els periodistes.

▶️ Muere a los 18 años el hijo de un integrante de Camela

És cantant i actriu, una de les grans artistes d'Espanya, però assumeix que la seva vida està lligada a la premsa del cor. Per això concedeix entrevistes amb certa assiduïtat, malgrat que en cap moment no treu a la llum temes escabrosos.

Alba Flores és padrina de la filla d'Elena Furiase

Alba va llegir un emotiu discurs al casament de la seva cosina Elena, celebrada el setembre del 2021, i va deixar clar el que sentia per ella. No té per costum entrar en determinats escàndols, però ha donat explicacions per resoldre la polèmica.

L'actriu és padrina de la filla d'Elena Furiase, fet que demostra que el seu vincle és força especial.

Lolita prefereix mantenir-se'n al marge i no ha comentat el que està passant perquè ho considera innecessari. Està centrada en la seva imparable trajectòria mediàtica i cada cop li truquen més sovint per participar a programes.

Els teatres també reclamen la seva presència, així que no tenen temps d'involucrar-se en polèmiques que no s'ajusten a la realitat.