Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

El nòvio d'Andrea Janeiro s'ha assabentat que ha tingut una cita amb un altre

Andrea Janeiro ha tornat a Espanya i ha assistit a un esdeveniment important

Andrea Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, és famosa des que va néixer perquè la seva mare, Belén Esteban, ha parlat molt d'ella.

El problema és que la jove no vol ser popular, per això va marxar a viure a Anglaterra quan va assolir la majoria d'edat. Allà va conèixer Daniel Wozza, un jove anglès que li va robar el cor i que ja coneix la seva família política.

La noia ha tornat a Espanya, i cap periodista no s'ha fet ressò dels seus moviments perquè s'ha guanyat el respecte de tothom. Té un comportament impecable i coherent, per això mai ha parlat amb cap mitjà de comunicació.

No obstant això, moltes persones la coneixen, tenen relació amb ella i faciliten dades que la situen al punt de mira.

Andrea Janeiro y su novio Daniel
Andrea Janeiro i Daniel Wozza es van conèixer a Anglaterra | Xarxes socials

Segons ha explicat Anabel Pantoja sense cap mala intenció, Andrea ha tingut una cita amb el cantant internacional Maluma. L'artista ha fet un concert a Madrid i Belén Esteban va regalar unes entrades a la seva filla perquè assistís a l'esdeveniment.

La filla del torero hi va anar acompanyada de Belén i Rocío, una redactora de 'Sálvame'.

Pel que s'ha publicat, Andrea passarà una temporada a Espanya perquè la seva mare li ha comprat un pis a Madrid.

Fent gala de la discreció que la caracteritza, no s'ha pronunciat al respecte, i tot fa pensar que no ho farà mai. Per això tampoc està clar en quin punt es troba la relació amb Daniel Wozza, el noi que la va seduir a Anglaterra.

Andrea Janeiro viu la nit madrilenya

Seguint la informació aportada pel seu entorn, Andreíta és una persona supereducada i respectuosa. Entén que la seva mare treballa a la televisió i no li ha demanat que canviï de feina, però li ha deixat clar que no vol que parli d'ella.

Belén Esteban està complint la petició de la seva filla, però a vegades es filtren dades una mica compromeses.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Belén dona suport incondicional a Andrea | Cedida

Anabel Pantoja va rebre un regal molt especial quan es va casar amb Omar Sánchez: tres entrades per al concert de Maluma.

La sevillana està ocupada perquè ha d'estar pendent del seu pare, Bernardo, que no està bé de salut, així que no podia anar al concert. Segons ha explicat a 'Sálvame', hi han anat «la Ro, la Belén i la seva petitona», paraules que han causat sensació.

Andreíta està aprofitant al màxim l'estada a la capital i no ha dubtat a acompanyar la seva mare al concert de l'any.

Hem de deixar clar que Anabel ha donat la informació amb total naturalitat, sense intenció de sembrar la polèmica. Els espectadors s'han adonat que Belén li ha fet un gest, ja que no vol que ningú mencioni la seva filla.

Andrea Janeiro sap que la seva mare ja va estar amb el cantant

Andrea Janeiro té una relació de plena confiança amb Belén Esteban. Estan molt unides i compten l'una amb l'altra sempre que cal.

La col·laboradora ha situat la seva «persona especial», com ella en diu, al punt de mira durant divuit anys. Però tothom té dret a canviar d'opinió, per això ha decidit apartar-la del focus mediàtic.

Andreíta sap que la seva mare no és el primer cop que veu Maluma. El cantant i ella ja van coincidir una vegada, i la trobada va estar carregada de polèmica. El 2019, el portal 'Informalia' va assegurar que Belén havia demanat a l'artista que actués al seu casament.

Segons aquest mitjà, el cantant es va burlar d'aquesta petició i no va aparèixer a la boda de la tertuliana.

Daniel Wozza, el nòvio d'Andrea, s'ha convertit en un personatge força buscat, ja que els paparazzis volen saber si el jove s'ha mudat a Espanya o mantindrà una relació a distància amb la filla de Jesulín.

Caldrà esperar un temps per veure si alguna revista publica algun material que aclareixi aquest assumpte.