Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega plorant

Sonsoles Ónega ja no pot més i li ho acaba d'explicar al seu xicot

Sonsoles Ónega diu prou després del que ha passat aquest dilluns a 'Ya son las ocho'

Sonsoles Ónega és una presentadora que es caracteritza per la seva simpatia i saber estar cada cop que va a treballar al seu programa de televisió. Condueix cada dia Ya es mediodía i Ya son las ocho, i té la plena confiança dels seus superiors des de fa anys.

El que la periodista no pot controlar són els errors de conduir un programa en directe. I és que, a l'espai que presenta la periodista de Mediaset, és habitual que la càmera agafi Sonsoles i Miguel Ángel Nicolás en plena topada.

Sonsoles Ónega perd els papers per un error en directe

Bé és cert que la presentadora en aquestes situacions intenta solucionar qualsevol petit error amb humor. Però, aquest dilluns, ha confessat en directe que el que ha fet el seu company a Ya son las ocho no li ha agradat gens.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega ha explotat després de l'error d'un col·laborador | Mediaset

I és que la tensió es tallava per moments al plató de Telecinco. Primer, la comunicadora va cridar l'atenció a Antonio Rossi per avançar-se a un tema que debatrien minuts després amb Gloria Camila, i poc més tard, va passar el mateix amb Miguel Ángel Nicolás.

Després de finalitzar el Fresh parlant d'Ortega Cano i el seu discutit matrimoni amb Ana María Aldón, la presentadora volia canviar de tema. Desitjava abordar l'outfit que han portat els convidats al casament entre Álvaro Falcó i Isabelle Junot. Però, en aquell precís instant, el col·laborador l'ha tallat de manera inesperada, i això no ha semblat bé a Sonsoles.

Sonsoles Ónega esclata contra un col·laborador del programa

Ónega revelava que José Perea, convidat del programa, crearia un vestit inspirat en alguns esdeveniments com els Grammy 2022, quan va exposar el següent. «El que ens explicarà avui Perea és el vestit de Lady Gaga, que ho farà avui en viu i en directe», deia Nicolás

«Que no! Ai, Miguel Ángel, de veritat! No m'ho puc creure!», el va tallar indignada la periodista després d'aixafar-li la sorpresa a l'audiència i a Gloria Camila. La colombiana era la model que es posaria aquest vestit que va lluir la famosa cantant hores abans al lliurament de premis musicals.

Muntatge de Sonsoles Ónega amb Miguel Ángel Nicolás
Sonsoles Ónega i Miguel Ángel Nicolás han tingut una picabaralla en directe | GTRES

«Ah, d'acord! Perdó!», va dir avergonyit el col·laborador després del greu error. «Avui els que diguin que m'emporto malament amb Miguel Ángel Nicolás tenen raó», li va deixar anar Sonsoles mirant fixament a càmera.

I és que no ha estat un cas aïllat el dels desacords entre els dos companys en els darrers temps. «Perdó, tu no has sentit res...», responia Nicolau volent oblidar el que ha passat.

Dia complicat per a Sonsoles Ónega

Per si no n'hi hagués prou, Sonsoles Ónega ha hagut de fer front a una altra opinió per la qual ha saltat després d'escoltar una de les seves col·laboradores.

Aquest dilluns a Ya es mediodía, Marta López retreia les últimes declaracions d'Ana María Aldón a Viva la vida.

«Em sembla molt fort que Ana María demani a Ortega que es posicioni, quan ella s'ha posicionat públicament al costat de Rocío Carrasco. Ella li ha demanat públicament que es posicioni amb ella o amb la seva família, i alhora ella s'està posicionant públicament amb Rocío Carrasco, no em sembla just», valorava la col·laboradora.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega trenca a plorar en directe | Telecinco

En escoltar les seves paraules, Sonsoles ha reaccionat de forma immediata i s'ha mullat a favor de Rociíto. «D'això que has dit de Rocío, em sembla molt interessant. Has dit 'no la pot defensar'... O sí», començava la presentadora.

«A la part del maltractament que Rocío Carrasco denuncia pot tenir tota la compressió d'Ana María Aldón i en tota la resta haver-ho fet fatal. Rocío no s'ho mereix. Per molt de mal que hagi fet a Ortega Cano, no mereix haver passat el calvari que va passar amb aquest senyor i que ella denuncia», sentenciava la presentadora.