Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Riesco posant

Marta Riesco menteix amb la seva edat: els anys que té realment

Marta Riesco ha reconegut públicament el seu engany

Marta Riesco no deixa d'estar en el focus mediàtic després de començar una relació amb Antonio David. Així, ha estat notícia per les primeres fotos que s'han publicat amb ell i, fins i tot, pel seu enfrontament amb Alessandro Lequio.

Ahir, però, va tenir més protagonisme perquè va sortir a la llum la seva mentida. Va dir que tenia una edat i aquest matí, en ser felicitada pel seu aniversari, ha reconegut que no va dir la veritat.

Ho ha confessat davant del públic i dient els anys que té realment.

Marta Riesco confessa la seva mentida

Ha sigut l'aniversari de la periodista d'El programa d'AR i els seus companys han volgut felicitar-la de manera pública. I entre ells, fins i tot, ha estat Lequio, que li ha dit: «M'uneixo a la felicitació de tots. Cadascú té l'edat que vulgui i això t'ho diu un que ja té edat per tenir la targeta daurada de Renfe».

Amb aquestes paraules, el col·laborador ha vingut a donar entendre que la Marta havia mentit a tothom sobre la seva edat. Després, Lequio ho ha deixat clar dient: «Avui torna la incògnita sobre la teva edat real, cosa que ja van qüestionar a Sálvame. I és una situació que tu pots aturar amb el simple gest de treure el teu DNI de la cartera».

La reacció d'ella ha estat tranquil·la i, a més, ha dit que no tindria problema a ensenyar aquest document, però que des del programa no la van deixar.

No ho podia fer per una qüestió relacionada amb la llei de protecció de dades.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco ha reconegut haver enganyat amb la seva edat | Telecinco

Davant d'aquesta situació, Joaquín Prat ha pres la paraula per dir: «Té 35». I Lequio ha replicat: «Però alguns diuen que no».

Per resoldre aquest dubte, Riesco ha explicat: «Segons alguns tinc els que vaig dir amb Sonsoles Ónega, 32». I tot seguit ha reconegut que va mentir: «Li vaig dir 32, però en aquell moment tenia 34 anys».

«La veritat és que ho vaig dir malament i va ser un lapsus que vaig tenir. Si em trec edat ho faig bé, no m'hauria tret només dos anys. Això seria una ximpleria».

A això ha afegit: «Aquí el més important és estar feliç i complir-los envoltada de la gent que estimes».

Cristina Tárrega, per la seva banda, ha volgut donar suport a la reportera. Per això ha explicat: «No has de dir l'edat que tens perquè això només et correspon a tu. L'edat és una qüestió d'actitud».

I aquestes paraules han portat la jove a dir: «Doncs això digues-ho a tots els que han investigat sobre això».

Antonio David Flores caminant pel carrer amb mascareta.
Antonio David li ha donat una sorpresa a Marta | Europa Press

Marta Riesco rep un regal especial pel seu aniversari

La parella d'Antonio David ha hagut de reconèixer el seu engany, però no tot ha estat dolent per a ella aquest dia.

Ha rebut molts detalls dels seus companys i, fins i tot, li han deixat en redacció un regal molt especial. Es tractava d'un ram de roses que li havia enviat el seu noi amb la nota següent: «Moltes felicitats, t'estimo».

Quan va rebre aquestes flors es va il·lusionar molt, però ha deixat clar que «és important que digui que no me les he autoenviat jo. És que això és el que diuen a Socialité. Ho juro que aquestes no me les he regalat jo mateixa».

Després de l'aclariment, ha dit somrient: «Fent referència a la meva companya Patricia Pardo, que va dir que si són roses, floriran, jo les tinc aquí des de fa temps. I soc molt feliç. He plorat».

«Aquestes són les terceres flors que rebo a la meva vida i són, sens dubte, les que més il·lusió m'han fet».