Primer pla de Dani Martín.

Dani Martín preocupa els seus amb l'última foto de la seva malaltia

Dani Martín deixa sense paraules els seus seguidors després de publicar una foto alarmant

Dani Martín és un personatge famós que ens té acostumats a deixar-nos les seves reflexions virtuals de tant en tant. No defuig a parlar sobre el seu estat físic i especialment sobre una malaltia de la pell que fa anys que pateix.

I és que Dani Martín pateix rosàcia. Va ser cap a l'octubre del 2019 quan el cantant madrileny va fer públic que patia aquesta malaltia crònica. El cas és que ahir va tornar a parlar-ne sobre el tema a Instagram.

Primer pla de Dani Martín en un fotoreclam
Dani Martín publica una alarmant imatge on s'aprecia la malaltia que pateix | GTRES

Com s'aprecia a la imatge que ha publicat, els símptomes de la malaltia són envermelliment de la cara, línies vermelles sota la pell o lesions semblants a l'acne. També produeix la inflamació del nas i pell gruixuda, principalment al front, la barbeta i les galtes; ardor, picor i edema.

La rosàcia també pot afectar els ulls, amb envermelliment, sequedat i picor. Malgrat que, per ara, encara no es coneix la causa de la rosàcia, és possible que es degui a nombrosos factors alimentaris, infecciosos, psicològics i ambientals. I és més comú entre les persones de pell clara entre els 40 i els 50 anys.

Dani Martín preocupa els seus amb la seva darrera imatge

L'exvocalista de El Canto del Loco ha volgut donar visibilitat un cop més al problema cutani que pateix. Dani Martín ha publicat una imatge en què apareix ell en primer pla ensenyant a cara descoberta la pell. Sense cap mena de filtre, i sense complexos, per donar el màxim suport al mes de la conscienciació sobre la rosàcia.

«No soc influencer, només soc un ésser humà explicant la meva experiència. No dic que ser-ho sigui dolent, només que ho faig perquè em ve de gust i perquè arriba la primavera. I sempre em fa por, perquè és una estació on la meva rosàcia es posa a full», començava Dani Martín el seu post.

«Segueixo creient en una higiene diària amb un sabó que tregui el nostre greix. I després l'elecció d'aquelles coses que ens hagin funcionat a cadascú, ja que com bé sabeu això és un món. Acudiu al dermatòleg», ha escrit al seu darrer post d'Instagram.

Dani Martín resta importància al seu cas

«Tenir rosàcia i cuidar-te cada dia és molt fàcil i, avui dia, hi ha un munt de tractaments que fan millorar cada tipus de pell. Hi ha problemes que són realment importants. Tinc rosàcia!», ha sentenciat.

Dani Martín.
Dani Martín pateix aquesta malaltia des de fa temps | GTRES

Per mantenir a ratlla la malaltia que pateix des de fa temps, Dani Martín ha donat uns consells vàlids per a aquells que pateixin amb la rosàcia.

Per exemple, Martín advoca per mantenir una higiene suau de la pell, fer servir cremes molt hidratants i utilitzar sempre protecció solar. Alhora, es recomana no prendre aliments picants, els menjars molt especiats i els greixos. Eviteu el cafè, l'alcohol i el tabac, a més de controlar els canvis de temperatura bruscs, l'estrès i l'ansietat.

Dani Martín se sincera sobre el seu aspecte físic

Per si no n'hi hagués prou, l'excantant de El Canto del Loco s'ha sincerat igualment sobre el canvi físic que ha patit el seu cos d'un temps ençà.

«He agafat 5 quilos menjant patates fregides i donant-me el permís de gaudir aquesta estona de vacances: dues talles de pantalons he pujat. No he estat atent a les xarxes socials, no em ve de gust fer-me fotos ni fer una cançó nova», ha escrit en un post aquesta mateixa setmana.

«M'encanten els ous ferrats amb patates, l'arròs, el vi negre. Avui soparé pasta. Fa un mes que no faig esport perquè tinc un trencament fibril·lar i no passa res. Em fa una mica de mandra, la veritat», s'ha sincerat novament amb el milió de seguidors.

▶️ La confesión más sincera de Manuel Carrasco