Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez, trencat: la mort que l'ha deixat molt aixafat

Jorge Javier Vázquez, trencat després de la pèrdua de Silvia Gambino

Silvia Gambino moria a última hora el diumenge passat, amb 57 anys, a causa d'un càncer que no ha pogut vèncer. L'artista era molt coneguda al nostre país després de participar en programes produïts per José Luis Moreno com Escenas de matrimonio o Noche de fiesta.

Va ser el seu exmarit, Alberto Closas, el que va anunciar la mort de l'actriu i que ha deixat els que l'estimaven sense paraules. «Adeu Silvia. Has marxat per fer riure a tothom que et trobis vagis on vagis, amb aquest personatge que adoraves i et va donar tants èxits Rosita».

Imatge de Silvia Gambino quan era més jove posant a un photocall
Silvia Gambino ha deixat enfonsat el seu amic Jorge Javier | Europa Press

«Has marxat molt jove, la vida no és justa i el càncer t'ha guanyat la batalla, però no et va treure el somriure. Descansa en pau Silvia Gambino, sempre estaràs al meu record i al meu cor. Ens veiem, ciao», resava el missatge de Closas.

Jorge Javier Vázquez, enfonsat després de la mort de Silvia Gambino

La mort de l'actriu d'Escenas de matrimonio ha estat un gerro d'aigua freda per als seguidors i, sobretot, per als companys de professió.

Alguns rostres coneguts com per exemple Elena Martín, de Las Virtudes, li ha dedicat un post al seu adeu. «Estimada Silvia, gràcies per regalar-nos la teva llum, la teva alegria, la teva simpatia i proximitat. Sempre en nosaltres, bon viatge».

▶️ Famosos reaccionan a la muerte de Silvia Gambino: Ana Belén, Pedro Almodóvar, Paula Echevarría

Després d'anys lluitant contra un càncer, Silvia Gambino no va poder resistir més i va acabar derrotada per ell.

Un dels que més han sentit la pèrdua de l'actriu italiana ha estat Jorge Javier Vázquez. L'any 2019, l'audiència de Telecinco va poder veure per última vegada l'artista a la televisió i va ser gràcies a ell.

Silvia Gambino amb Jorge Javier
Silvia Gambino amb Jorge Javier | GTRES

Silvia Gambino ja no va tornar a la televisió després d'aquesta emotiva xerrada amb Jorge Javier. Va ser una entrevista a Sábado Deluxe on va parlar en profunditat del projecte en el qual estava relacionada estretament amb Jorge Javier Vázquez. I és que el català va produir per aquella època la seva darrera obra de teatre.

«Estic molt orgullós de poder col·laborar en aquest projecte amb tu perquè t'admiro moltíssim. Pertanys a aquesta generació d'actrius que fa moltíssim que està en aquest país. Que s'ha deixat la vida treballant per entretenir-nos, per fer-nos una mica més feliços i me'n dona molta alegria que ara puguis demostrar en un escenari tot el que has après», li va lloar el presentador.

Jorge Javier recorda la seva amiga en començar Sálvame

Després de conèixer la mort de Silvia Gambino, Jorge Javier Vázquez va dedicar-li unes breus paraules a Sálvame Limón. Va enviar el condol a la família en directe i li va dedicar un emotiu vídeo que va obrir el programa d'aquest dilluns.

Silvia Gambino a un photocall
Silvia Gambino posant a un 'photocall' | Europa Press

Malgrat que Jorge no hagi publicat res a les seves xarxes, vam rescatar diverses imatges de dos amics que el càncer va separar per sempre. Tots dos tenien una complicitat especial tant a la petita pantalla com a fora, i sempre s'han donat suport en els moments més difícils.

«Ets una persona meravellosa Jorge Javier Vázquez, tota la força de tots els que t'admirem i estimem. Inclosos tots els animalets de quatre potes als quals tant ajudes, ells no t'ho poden dir, però t'envien tota la seva energia també...» . Aquestes eren les paraules de l'actriu després de l'ictus que va patir Jorge Javier Vázquez fa tres anys.

«Ets molt fort i et recuperaràs aviat ja ho veuràs. Una gran abraçada», publicava l'actriu al presentador català al seu compte d'Instagram, cap al 2019.