Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban ja no pot amagar més la foto de l'embaràs

Belén Esteban sempre ha volgut donar-li un germà a Andrea Janeiro

Belén Esteban sempre ha dit que voldria tornar a ser mare. Des que es va casar amb Miguel Marcos, aquesta és una idea que no li ha deixat de ballar pel cap.

«Quan va passar això de María José, tothom em preguntava. Fa 8 anys que estic amb Miguel. Casats farem 3 al juny, i m'encantaria quedar-me embarassada, sobretot per Miguel», va explicar al seu moment.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Belén Esteban sempre ha volgut tenir un fill amb Miguel Marcos | EUROPA PRESS

I encara que diu que no és un tema que li preocupi massa, va explicar que segueixen intentant-ho, tot sabent les complicacions que podria patir. «Tinc 48 anys. Soc diabètica i seria un embaràs d'alt risc […] Ho hem intentat de manera natural, però no ho hem aconseguit».

Ara, Belén Esteban està comptant els dies perquè un nou nadó arribi a la seva vida. Bé, més aviat a la de la seva filla. I és que, d'aquí a molt poc, Andrea Janeiro tindrà un germanet nou.

Belén Esteban veu les primeres imatges de María José Campanario

Belén Esteban ha pogut veure les fotos d'una embarassada María José Campanario. El mes de desembre passat, el pare d'Andrea Janeiro i la seva dona van anunciar que estan esperant el seu tercer fill en comú.

Primer pla de María José Campanario
Belén Esteban veu les fotos de la recta final de l'embaràs de María José Campanario | El Español

Una notícia que a la col·laboradora de Sálvamela va agafar per sorpresa, encara que no va dubtar a felicitar els futurs pares. Ara, i ja en el tercer trimestre, l'odontòloga s'ha deixat veure pels carrers d'Arcs de la Frontera.

La revista Lecturas ha publicat, en exclusiva, les primeres imatges d'aquesta dona de 43 anys a la recta final del seu embaràs. Les càmeres d'aquest mitjà de comunicació han enxampat a la futura mare anant a un gimnàs de Cadis, on fa classes de preparació al part.

«Amb la perspectiva de l'edat, perquè vaig donar a llum els meus fills molt jove, estic segura que ho gaudiré tot d'una manera totalment diferent», va explicar la futura mare al seu moment.

Belén Esteban va rebentar l'exclusiva a María José Campanario

Belén Esteban no s'esperava que Sálvame pogués arribar tan lluny. El 24 de febrer passat, aquest programa de Telecinco va fer sortir a la llum un dels secrets més ben guardats de María José Campanario i el seu marit.

Després de fer-se públic l'embaràs de la mare de Julia Janeiro, tots els focus estaven posats a l'odontòloga. I, encara que va intentar amagar tota la informació relacionada amb el seu futur fill, finalment el programa va destapar algunes dades sobre el seu embaràs.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Sálvame li va rebentar l'exclusiva a Jesulín i a María José Campanario | GTRES

Després de cinc mesos esquivant la premsa, Belén Esteban i la seva filla finalment es van assabentar del sexe d'aquest nou membre de la família Janeiro. «Tot el temps es referien en femení al nadó. Deien coses com: 'tranquil·la, que la nena està bé'. La ginecòloga sempre es referia al nadó com una noia», va dir un testimoni.

Aquest fet va passar el 9 de febrer, quan María José Campanario i Jesulín de Ubrique van anar a una cita a l'hospital.

Sálvame es va posar en contacte amb un jove que va dir que va escoltar la conversa del matrimoni i la seva ginecòloga.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
Primeres imatges de María José Campanario embarassada | Mediaset

«Ella era a la porta de fora amb la ginecòloga i el marit. Jo estava amb unes amigues i ens va sorprendre perquè [els metges] mai solen acompanyar ningú a la porta i, de sobte, van sortir com ocultant alguna cosa».

▶️ La dolorosa infancia del novio de Andrea Janeiro Esteban, Daniel Wozza

A més, durant l'emissió de Sálvame Lemon Tea, el programa va ensenyar les primeres fotos de la dona de Jesulín de Ubrique embarassada. Unes fotos que al mercat de la comunicació «tenen un preu d'entre 20.000 i 30.000 euros».