Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jesús Mariñas amb Rocío Carrasco

Jesús Mariñas envia un contundent missatge Rocío Carrasco des de l'hospital

Jesús Mariñas continua recuperant-se del seu darrer ingrés hospitalari

Jesús Mariñas segueix ingressat a l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid després de patir diversos problemes derivats del càncer de bufeta que pateix des de fa un temps.

Tal com va revelar el diari La Razón, el 31 de març passat aquest periodista del cor va ingressar d'urgència perquè es trobava una mica indisposat. El que mai no s'hauria imaginat era la mala notícia que estava a punt de rebre.

Jesús Mariñas en un plató de televisió
El periodista Jesús Mariñas ha patit un greu problema de salut | GTRES

Segons va avançar Socialité, aquest problema derivat de la seva malaltia va poder ser causat pels efectes secundaris que li han provocat les pastilles que pren per intentar frenar el càncer.

Malgrat que al principi tot apuntava que Jesús Mariñas havia patit una recaiguda en la seva malaltia, la veritat és que ja es troba molt millor. Tant és així que fins i tot té forces per comentar amb els seus éssers estimats les anades i vingudes dels principals rostres de la premsa rosa del nostre país.

El periodista ha volgut aprofitar l'ocasió per enviar un dur missatge a Rocío Carrasco. I és que considera que el seu retorn a la petita pantalla no ha estat com s'esperava.

Jesús Mariñas envia un missatge a Rociíto

Jesús Mariñas no ha perdut la seva essència. Tot i el seu delicat estat de salut i a la forta medicació que li subministren diàriament, aquest professional del cor continua sent igual de bromista que abans.

I és que, gràcies a les visites diàries que rep, aquest home de 73 anys ha recuperat les ganes de continuar lluitant. Una font propera al periodista ha parlat amb el portal de notícies Informalia sobre el seu estat de salut actual.

Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama
El marit de Jesús Mariñas sempre està molt pendent de la seva salut | Catalunya Diari

Aquest confident assegura que Jesús Mariñas està molt millor i que ha tornat a recuperar la gana gràcies a la medicació que està prenent.

Tot i que això no ha estat el més sorprenent. Tot i la seva malaltia, el tertulià està al dia de tots els esdeveniments de la crònica rosa del nostre país. Sempre que en té oportunitat, el periodista comenta amb els seus éssers estimats els principals temes d'actualitat.

I com no podia ser altrament, una de les dones de moda s'ha convertit en el tema favorit de Jesús Mariñas. Des del llit de l'hospital, el periodista del cor ha volgut enviar unes dures paraules a Rocío Carrasco.

Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas, molt dur amb Carrasco | Europa Press

Des que la filla de 'La Jurado' va tornar als platós de televisió no es parla de res més. Però des de fa un temps, la protagonista de Rocío: explicar la verdad para seguir viva es troba una mica absent a Telecinco.

El col·laborador de televisió s'ha adonat d'aquesta sortida silenciosa de la dona de Fidel Albiac i no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que és una mica  «gafe».

Jesús Mariñas parla d'altres personatges del cor

Jesús Mariñas també ha tingut temps de comentar les novetats d'altres cares conegudes al món de la faràndula espanyola. Aquesta persona propera al comunicador ha assegurat que en una ocasió va anomenar «ximple» Luis Medina Abascal, el fill de Naty Abascal i Rafael de Medina Abascal.

Després que sortís a la llum que està sent investigat per, presumptament, haver cobrat «comissions milionàries» durant els pitjors mesos de la pandèmia, aquest periodista retirat ha estat molt crític amb ell.