Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin s'adona de la mentida i decideix anar-se'n

Irene intenta refugiar-se en una persona de la seva família que no és la seva mare

Irene Urdangarin ha estat, possiblement, la que més ho ha passat malament per la separació dels seus pares. Les fotos d'Iñaki de la mà d'Ainhoa Armentia li van semblar de molt mal gust. Allò va causar un distanciament entre ells que s'ha anat solucionant amb el temps.

La filla petita dels exducs de Palma ha estat el gran suport de la infanta durant les últimes setmanes. Totes dues van intentar fer tot el possible per comprendre aquest enrenou. Allà a Ginebra estan soles, encara que viatgen molt cap a Espanya.

No obstant això, a la ciutat suïssa, Irene té la seva cosina Carlota Gui, neboda d'Iñaki. Darrerament ha tingut un bebè, i la filla de Cristina fa tot el possible per veure-les. La relació entre elles és molt bona des de fa temps.

Tot i que la majoria dels cosins ja són més grans i tenen vides independents, segueixen mantenint el contacte. La més propera a la jove és Carlota, amb qui se l'ha fotografiat diverses vegades a Ginebra. Treballa des de fa temps per a un organisme associat a la Unió Europea, assenyala Vanitatis.

Durant un temps, la neboda d'Iñaki va anar a viure a la ciutat helvètica per continuar els seus estudis. Més tard es va mudar a Maastricht, per acabar tornant a Suïssa, on ha trobat una bona amiga a la seva cosina.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin, sempre molt unida a Cristina | GTRES

La filla de la infanta tracta de portar una vida senzilla i discreta. Diàriament va al col·legi privat Ecolint, un dels millors de Ginebra. Allà té un grup d'amics molt reduït, que sempre n'està pendent, sobretot en aquestes últimes setmanes.

Com qualsevol jove de la seva edat, es passa tot el dia planejant viatges i escapades. Gairebé tots els hiverns va als Alps a esquiar, i ho fa acompanyada d'un parell d'escortes. També aprofita el temps lliure per sortir de compres.

Fins fa poc solia acompanyar-la la Cristina, però ara va amb les seves amigues o amb la Carlota. La mare no es deixa veure massa pel carrer.

Quan Irene Urdangarin queda amb les seves amigues, li encanta gaudir d'un brunch o d'un passeig per la ciutat. També li agrada molt el tenis i la moda, tot i que té clar que no treballarà en aquest sector en el futur. Encara no se sap què estudiarà quan acabi l'institut.

Els qui la coneixen diuen que realment se sent atreta per les lletres i el món artístic.

És normal que viatgi a Barcelona. Expliquen que sol fer-ho moltes vegades. En aquesta ciutat té el seu germà Pablo, però també un grup d'amics, a més de familiars.

Fotomuntatge d'Irene i Iñaki Urdangarin
Irene va trigar a perdonar al seu pare | GTRES

No té problemes en viatjar sola. Abans que es produís la crisi entre els seus pares, solia fer-ho una vegada al mes.

El més normal és que s'allotgi a la casa dels seus oncles, els Gui. A l'última visita a Catalunya, fins i tot se la va poder veure en una festa amb els seus amics.

Irene Urdangarin, sempre a l'última

Irene Urdangarin vesteix d'una manera molt senzilla, encara que intenta estar molt pendent de la moda i les tendències. En general sempre porta pendents llargs i sabatilles esportives, que li encanten.

És alta, rossa, prima i s'assembla molt a la Cristina. Sempre ha estat molt aferrada als seus dos pares, encara que amb la seva mare s'ha anat apropant més els últims temps. «Es desviu en abraçades i petons» cap a ella, expliquen.

La infidelitat del seu pare la va viure com una traïció. Durant unes setmanes no en va voler saber res, i malgrat la insistència dels seus germans, no estava disposada a perdonar-lo. Tot i això, fa uns dies hi va haver un acostament entre ells, on se'ls va poder veure molt units.

Irene és una noia amb les idees clares. Molt familiar i propera al tracte, procura estar sempre en contacte amb els seus amics, encara que es trobin molt lluny d'on ella viu.