Primer pla princesa Elionor.

L'aplicació per lligar que ha posat en un compromís a la princesa Elionor

Elionor ha vist trencada la seva tranquil·litat per culpa de l'aplicació

Elionor està centrada en els seus estudis a Gal·les, malgrat que ha sortit a la llum que podria tenir un nou amor. A més, intenta mantenir la discreció que la caracteritza i que és la tònica general a la seva família. Bé, a tota la seva família no, perquè hi ha un membre de la mateixa que ara ha parlat de la seva vida íntima.

Ens estem referint a la seva cosina Carla Vigo, filla d'Érika Ortiz. I és que la jove ha concedit una entrevista en la qual fa referència a la seva faceta més privada. Tant és així que ha revelat que va conèixer el seu xicot a través d'una app per lligar.

Primer pla de Carla Vigo
Carla Vigo ha explicat que va conèixer el seu xicot gràcies a una aplicació | Europa Press

 

Elionor coneix la importància d'una aplicació per lligar per a Carla Vigo

La filla gran dels Reis, malgrat que a distància, segur que està al dia de tot allò que té a veure amb els seus éssers estimats. I això l'haurà portat a conèixer avui que la seva cosina materna ha parlat per a la revista Lecturas. Ho ha fet amb el clar objectiu, entre altres coses, de presentar el seu xicot, Álvaro.

Si la jove ha decidit fer aquest pas és perquè ha reconegut que «estem molt enamorats». I precisament d'aquest amor n'ha parlat sense embuts, i per això ha explicat que «ens vam conèixer a l'estiu».

«Em fa vergonya dir això, però va ser per una aplicació de cites». A això ha afegit: «Álvaro em va demanar l'Instagram i em va preguntar per què tenia tants seguidors. Li vaig dir que ho busqués a Internet».

Tal va ser el romanç que «al cap de dues setmanes ens vam anar a viure junts». Bé, en realitat conviuen a casa de la mare d'ell al costat de la seva parella. Tot i això, ha afirmat que «tenim tots molt bona relació».

Carla Vigo i el seu xicot
La cosina d'Elionor vol casar-se amb el seu noi | Catalunya Diari

Tan encantada està amb la relació que la cosina de la princesa ha explicat que «vull casar-me, però no per l'Església. Vull ser mare també, però encara no, malgrat que si sorgeix no m'importaria». És més, ha afirmat que «la meva tieta Letícia encara no coneix a Álvaro», però té clar que quan pugui li ho presentarà.

En aquesta ostentació de sinceritat, Carla no ha tingut objecció a parlar de la seva bisexualitat. Ho ha fet dient: «No he lligat gaire amb noies. Vaig tenir una relació, però va acabar».

Elionor descobreix la realitat professional de Carla Vigo

La filla de la reina Letícia gràcies a aquesta entrevista haurà pogut conèixer també tot el que suposa per a la seva cosina ser actriu. Ara, que està treballant en un espectacle de Rafael Amargo, està feliç per haver complert el seu objectiu. I sap que «la meva mare, que també treballava al teatre i havia fet coses amb Tamara Rojo, estaria orgullosa».

«De la mateixa manera, tinc molt present la meva àvia Menchu. Li vaig escriure un WhatsApp dient-li: "Malgrat que no ho sàpigues, ja he aconseguit ser actriu"».

Imatge de Carla Vigo menjant un snack
Elionor s'ha assabentat del patiment de la seva cosina | GTRES

Tot i això, ha deixat clar que fins a poder aconseguir el seu somni ha patit molt. Ha explicat que ha rebut molts atacs i ha hagut de suportar que, per ser qui és, li diguin que té contactes.

Unes crítiques que li van començar a ploure quan va fer la majoria d'edat i va veure que la seva figura era al focus mediàtic. Una situació que va provocar el seu malestar: «Em sentia rara, em vaig atabalar molt i em van fer patir».

I precisament parlant de patiment ha assenyalat algú que li va causar molt: José Antonio Avilés, col·laborador de Viva la vida. Pel que sembla, «va publicar una entrevista que no havia d'haver publicat. Em va dir que m'ajudaria a ser actriu, ha estat el que m'ha fet més mal».

▶️ La Infanta Sofía está atenta a los amores de su hermana Leonor