Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient

Belén Esteban guanyarà 60.000 € a Netflix: quan comencen les gravacions

Belén Esteban afronta un nou projecte televisiu després del final de 'Sálvame'

Belén Esteban va posar fi fa uns dies a una de les etapes professionals i personals més importants. Després de 14 anys treballant a 'Sálvame', el programa arribava al final de manera inesperada per la decisió de la directiva de Mediaset. Però això no vol dir que s'hagi quedat a l'atur.

Belén ja té nou projecte televisiu a Netflix, juntament amb altres companys de l'esmentat format. Projecte pel qual, segons Diego Arrabal, s'embutxacarà la sucosa quantitat de 60.000 €. Una dada que ha donat juntament amb d'altres igualment interessants com l'inici de les gravacions o el nombre de lliuraments que tindrà el nou espai.

Belén Esteban guanyarà una elevada xifra a Netflix

La mare d'Andrea Janeiro, que aquests dies ha estat notícia per una suposada crisi amb el seu marit, està encantada que 'Sálvame' continuï a la plataforma d'streaming. En concret, en aquesta, juntament amb els dos Kikos i Terelu, protagonitzarà un espai on viatjaran per Amèrica. Ho faran per conèixer a fons la indústria televisiva i mostrar-la als espanyols.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén ha vist com el fotògraf Diego Arrabal ha procedit a donar totes les dades de la seva nova feina a través d'una exclusiva. Al seu canal de YouTube ha explicat que «el programa es dirà 'Sálvame', però no és el programa al qual estem acostumats a veure a la televisió. Serà un docureality per rebentar ja els vuit col·laboradors».

«Els vuit se'n van en menys de 48 hores, dimecres al matí agafaran un avió rumb als Estats Units des de l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid. Exactament, van a Miami».

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Belén Esteban veu com Diego Arrabal desvela quan comencen les gravacions | YouTube

Esteban ha pogut sentir que ell igualment ha procedit a desvelar el sou que guanyarà ella. Així, ha afirmat amb rotunditat: «Tots els col·laboradors cobraran el mateix: 60.000 €. Sí, 60.000 euros s'endurà cadascun d'ells a la butxaca».

Belén Esteban veu sortir a la llum més detalls inesperats

La dona de Miguel Marcos haurà quedat perplexa amb totes les dades que ha donat Arrabal. Però és que fins i tot ha anat més enllà del que és el viatge als Estats Units i dels salaris que cobraran. Ha ofert més detalls del projecte per a Netflix, del qual Anabel Pantoja ja ha donat el seu punt de vista.

Belén ha pogut veure que el malagueny ha confirmat que «enregistraran sis capítols. Els gravaran, més o menys, en uns 12 o 13 dies. Però no vull donar gaires més pistes».

Esteban segur que és conscient que la informació donada per l'excol·laborador de Telecinco no ha deixat ningú indiferent. Tant és així que són molts els internautes que no han dubtat a opinar sobre el tema, especialment pel gran salari que guanyaran.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Diego Arrabal
Belén Esteban ha sigut testimoni de com a revelat el seu sou i el número d'episodis | Catalunya Diari

Exemples són comentaris com ara «Quina barbaritat», «Mare de Déu», «Quina passada, jolines. No hi ha dret» i «Són molts diners. Quin malbaratament». En aquesta mateixa línia trobem: «Tot per la pasta», «Mare meva. Veuràs quan se n'assabenti Carmen Borrego», «Jo no pagaria aquestes quantitats» i «Diners perduts».

Com podem veure, són moltes les crítiques que Belén i els seus companys estan rebent pel que guanyaran pel nou format. Tot i això, possiblement a la productora, a la plataforma i a molts espectadors els sembli un sou just si aconsegueix l'èxit que s'espera. Un èxit que es vaticina després que la promoció del programa s'hagi convertit en el teaser més reproduït de Netflix.