Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban llança un dard a Jesulín de Ubrique en ple directe: 'Sálvame', en xoc

La filla de Belén Esteban està en el punt de mira

Si creien que amb l'herència de Paquirri no era suficient, ara arriba una nova herència molt polèmica. Es tracta de Jesulín de Ubirque, que està en el punt de mira per Belén Esteban, qui sempre ha manifestat la seva decepció amb el pare d'Andrea Janeiro. La jove ha estat molts anys sense tenir la figura paterna i són molts els aniversaris en els quals Jesulín no ha estat a prop de la seva filla.

Belén Esteban al llarg de la seva vida televisiva sempre ha criticat el pare de la seva filla i, segons explica la col·laboradora estrella de 'Sálvame', Jesulín mai s'ha encarregat de les tasques que un pare ha de tenir. Així, Belén Esteban sempre ha qüestionat Jesulín, ja que mai ha anat a cap reunió de l'escola d'Andreíta, per exemple. Són moltes coses per les quals la tertuliana de Telecinco està farta del seu ex.

No obstant això, des de fa diversos anys ha mostrat molt respecte per Jesulín, la mare d'Andreíta ja no perd el temps en criticar el pare de la seva filla, perquè ja sap que tot està perdut i que després de tants anys no canviaran les coses.

Ara és Andrea Janeiro la que decideix, i sembla que ella tampoc vol saber molt del seu pare, ja que sap que ell no ha estat a l'altura durant tots aquests anys. Després de complir 18 anys, molts van pensar que Andrea Janeiro li donaria la puntada a la seva mare, però això no ha estat així.

L'herència de Jesulín a la qual Andreíta podria accedir

Arran de la mort d'Humberto Janeiro, pare de Jesulín i avi d'Andreíta, s'ha especulat molt sobre l'herència del clan Janeiro. A més, fa uns dies, el torero i la seva dona, María José Campanario van anunciar que anaven a llogar Ambiciones.

La filla de Belén Esteban sempre intenta quedar-se al marge de tot perquè ella és una persona anònima i vol seguir sent-ho. Malgrat això, Andreíta està en el focus d'atenció de tots arran d'unes declaracions de Belén Esteban.

Tot el relacionat amb l'herència que Jesulín de Ubrique pugui deixar a Andrea Janeiro ha estat molt comentat en l'últim programa de 'Sálvame', on Belén ha esclatat i ha atacat a Jesulín de Ubrique, cosa que no feia des de fa molts anys.

Des del programa de Telecinco s'ha anat comentant sobre la decisió del torero de llogar Ambiciones. «Així assegura l'herència de la teva filla», li va comentar Kiko Hernández a la de Paracuellos.

A partir d'aquestes paraules, María Patiño comento que «tenint en compte la nul·la relació que hi ha entre la jove i el seu pare, aquest podria desheretar i deixar a la seva primogènita només la part del seu llegat que exigeix la llei: un terç».

Belén Esteban envia un 'zasca' Jesulín de Ubrique

«És a dir, una merda», va afegir Kiko Hernández. Això va desencadenar la ràbia de Belén Esteban que no va tenir cap problema en llançar-li un 'zasca' al torero. «La millor herència que se li pot deixar a un fill és l'educació i l'amor», va dir Belén Esteban, enviant-li aquest dard enverinat al torero.

Per a la de Paracuellos el més important és que el seu pare estigui a prop de la seva filla, cosa que malauradament no ha passat mai. La relació entre Jesulín i Andreíta és pràcticament nul·la, d'aquí al fet que la col·laboradora hagi llançat aquesta indirecta cap al seu ex.

El que Belén Esteban vol és que Jesulín s'interessi més per l'educació de la seva filla i a què la tracti com a tal, ja que avui dia són dos autèntics desconeguts l'un per l'altre. Segurament, la tertuliana prefereixi l'amor del torero cap a la seva filla, que no els seus diners.