YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros es desfà: confessa els problemes econòmics que té

El col·laborador de 'Sálvame' ha donat les raons de la seva crisi financera

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros té problemes econòmics   | Telecinco

Encara que Kiko Matamoros i Makoke van prendre camins separats fa temps, sembla que la 'guerra' oberta continua. Així, no deixen d'intercanviar-se retrets als platós de televisió, els quals han tornat a aparèixer aquests dies arran d'una festa en què van coincidir ella i el fill d'ell, Diego Matamoros.

En aquesta festa, sembla, la malaguenya va intentar un acostament amb el jove i aquest la va rebutjar. I això ha donat lloc al fet que aquesta sigui titllada d'oportunista pel seu exmarit. Una manifestació que li ha servit, de passada, per exposar els problemes econòmics que travessa després de solucionar els seus comptes pendents amb ella pel divorci.

La polèmica festa

Com hem esmentat, les imatges en què es van veure a Makoke i a Diego en la mateixa festa no han agradat a Kiko Matamoros. El fill d'aquest va rebutjar la proposta de Makoke de segellar la pau, ja que ho va considerar una provocació. I això ha donat lloc al fet que el primogènit d'ella, Javier Tudela, hagi sortit en la seva defensa a 'Sálvame'. 

Així, ha manifestat: «Si la meva mare volgués polèmica, hagués dit el que li va dir Diego. Només que passa olímpicament com jo i fi de la història». És més, ha afegit: «És tan absurd el plantejament de Kiko que de la meva mare és una provocadora. Si algú és provocador és qualsevol altra persona (...) La meva mare estava amb el seu bon rotllo, prenent una beguda (...) Kiko viu amb rancor continu i absolut. La meva mare viu en un estat de felicitat constant».

Davant aquestes paraules, amb ironia i sarcasme, el col·laborador de 'Sálvame' només ha dit: «Espero que aviat assoleixi els seus objectius empresarials i personals. Li desitjo la felicitat més gran del món». I ha afegit: «Vull que siguin tots molt feliços, perquè s'ho mereixen i s'ho han treballat... Els hi posen un micròfon i els hi falta temps per parlar». Així mateix, ha indicat que «jo estic ja cansat d'això. Fa dos anys i mig que em vaig separar i estic feliç i molt bé».

Els seus problemes econòmics

En aquest punt, Kiko Matamoros ha reconegut que el que lamenta de tota aquesta situació és que «el que és meu no ho sigui, però el material té poc pes en la vida». Això sí, ha afirmat que els mobles que eren seus i que Makoke no volia tornar-li.

«Ja van arribant-me. M'està quedant una casa molt bonica, però no són els mobles. Són vint anys de pencar, d'invertir en immobles i que, a la fi, m'he quedat sense un duro». Una complicada situació econòmica, per tant, la que travessa.

Això sí, afortunadament l'està podent afrontar perquè travessa una bona ratxa a laboralment, ja que col·labora a 'Sálvame', 'Sábado Deluxe' i fins i tot 'Viva la vida'. De la mateixa també ha exposat que de la roba que la seva exdona havia de lliurar-li «sí ho està fent. Però em falten algunes coses i altres que han desaparegut, perquè ella diu que no saben on són. Potser estan dins d'alguna bossa d'escombraries en algun costat».

No obstant això, ha tornat a deixar palès que «ja tant me fa tot». És més, no ha dubtat a tornar a repetir: «Tant me fa el que els passi, el que els passi pel cap, el que vulguin... Em porten sense cura i la seva opinió m'importa un rave. No els desitjo res dolent, però em donen igual». D'aquesta manera, vindria a concloure el tema pendent que tenia obert amb Makoke.

Ja sembla que l'únic que els uneix és la filla que tenen en comú, Anita Matamoros, una jove que està a la banda de la seva mare i que no es parla amb el seu pare. I aquesta separació sembla que té un clar motiu i és que a la 'influencer' no li agrada la xicota que té el seu progenitor, Marta López Álamo. No obstant això, Kiko Matamoros té clar que no permetrà que ningú, ni tan sols un dels seus fills, condicioni la seva vida i la seva felicitat.


Comentaris

envia el comentari