Lamentables comentaris sobre el físic de María Patiño per una nova imatge

La presentadora de Telecinco rep moltes crítiques a les xarxes

La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño torna a ser criticada a les xarxes socials | Telecinco

Els col·laboradors de 'Sálvame' habitualment solen estar exposats a moltes crítiques i les xarxes socials normalment s'acarnissen amb ells. Un dels casos que més criden l'atenció és el de María Patiño, ja que la col·laboradora és una de les treballadores de 'Sálvame' més estimades per l'audiència, tot i que alhora és la tertuliana que més canya rep a les xarxes socials.

Recentment molts usuaris de Twitter s'han mofat d'ella després d'un greu error a 'Sábado Deluxe' perquè la periodista va confondre un passatge de la Bíblia amb una faula, a més d'inventar-se el final de la paràbola. Tot això va desencadenar una gran quantitat de mofes a les xarxes socials, cosa que segurament li va arribar al seu entorn.

Dins de Telecinco, María Patiño és una de les periodistes millor reputades, no només és la cara visible de 'Sálvame', sinó que també és la presentadora substituta de 'Sábado Deluxe'. A més, fa dos anys, la cadena també li va donar la possibilitat de presentar 'Socialité', programa el qual avui dia segueix recollint grans resultats d'audiència.

Però, malgrat tots aquests èxits, les xarxes socials no perdonen i molts usuaris de Twitter s'han tornat a encebar amb ella. Tot part arran d'una publicació que ha pujat a les seves xarxes socials, publicant una foto en què apareix a 'Socialité'. Fins aquí tot normal, ja que en un primer instant sembla la típica foto de 'postureo' que un presentador es fa en el seu programa.

Les xarxes s'acarnissen amb María Patiño

El curiós és que en la instantània apareix María Patiño amb una cama ficada en una banyera plena de bosses d'escombraries. A partir d'aquesta publicació, diversos seguidors s'han adonat d'una cosa molt peculiar, i és que la periodista té un dit del peu mutilat, o almenys això és el que sembla visionant la imatge.

A més, molts han volgut comentar el curiós aspecte que llueix la seva cama, plena d'alguns paquets. Diversos mitjans com 'En Blau' s'han adonat d'aquest detall, que no ha passat desapercebut per a ningú.

Durant els últims mesos molts han qüestionat les operacions estètiques de la periodista, però la realitat és que María Patiño és una persona lliure i pot fer el que li doni la gana amb el seu cos.

No obstant això, són diversos els que s'han mofat d'ella en les xarxes socials, ja que no s'esperaven que tingués les cames tan malmeses. Recordem que la periodista sempre llueix talons, i segons diversos experts això a la llarga és dolent.

Així, producte d'aquesta mena de calçat, la presentadora podria haver-se destrossat els peus i les cames. Malgrat això, Patiño no té cap problema en mostrar-se tal com és. Alguns dels comentaris rebuts són de molt mal to, altres simplement han volgut destacar l'anomalia del seu peu.

«Ningú parla del seu dit?», «Quines cames tens María», «Nana», o «No tens les cames boniques María, procura tapar-les una mica», han escrit en aquest cas diversos usuaris d'Instagram.

Aquesta vegada la presentadora ha vist com el seu Instagram ha estat objecte de burles encara que, com hem recordat, la setmana passada va ser Twitter la xarxa social que es va acarnissar amb ella a causa de la seva equivocació en 'Sábado Deluxe'.

Per fortuna, la periodista té una gran legió de seguidors que sempre estan del seu costat. «Preciosa estàs», «Sempre estàs espectacular, no facis cas a res», o «Excel·lent programa María», li han comentat alguns dels seus fans que sempre surten en defensa seva.

El que realment importa és que la periodista mai entra al drap, ja que ella es considera lliure de mostrar el que vol, sense tenir cap mena de complexos.


Comentaris

envia el comentari