YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La família de Paz Padilla, víctima d'un robatori

El xicot d'Anna Ferrer ho ha explicat tot

Paz Padilla i i la seva filla, Anna Ferrer, de blanc
Iván Martín ha explicat als seus seguidors el robatori que ha patit  | Instagram

Si parlem d'Iván Martín, probablement no ens ve ningú al cap. Això canvia, però, quan ens referim al gendre de Paz Padilla. El xicot d'Anna Ferrer és notícia per un succés bastant desagradable i és que sembla que les desgràcies no venen mai soles.

El jove Iván Martín, gendre de Paz Padilla, ha compartit ha denunciat a través del seu Instagram que ha patit un robatori. Desgraciadament el jove ha perdut alguns dels seus objectes més personals, així com diverses pertinences. Per fortuna ell està bé i no li ha passat res. Malgrat això, la família té por, ja que un robatori sempre és motiu de patiment.

Iván Martín descriu el robatori

A diferència d'altres robatoris, aquest s'ha produït en el seu cotxe. L'influencer' ha explicat als seus seguidors que quan va tornar al seu vehicle es va adonar que faltaven diverses coses importants. En primer lloc, Iván Martín ha denunciat el robatori d'un ordinador.

«És la primera vegada que guardo l'ordinador una estona al cotxe i m'ho roben», ha lamentat el jove. La parella d'Anna Ferrer ha tingut mala sort, ja que segons ha explicat era la primera vegada que guardava el seu portàtil al vehicle.

l el gendre de Paz Padilla també tenia altres objectes de valor a l'interior del cotxe, segons ell mateix ha volgut explicar a Instagram a través de les 'stories'. «Tenia roba. M'han robat totes les gorres, un abric, botes, sabatilles», ha reconegut Iván mostrant el seu gran enuig.

«He sentit una violació a la intimitat que és indescriptible. Tinc el dret d'estar una mica enfadat i aquesta és la meva manera d'exterioritzar-ho», ha explicat el jove amb educació, però alhora mostrant el gran enuig.

Una de les coses que ha volgut remarcar Iván Martín és que entén que hi ha problemes molt més grans que aquest. «Entenc que ara mateix aquests són problemes del primer món», ha reconegut en el seu Instagram. Avui dia,  les xarxes socials són també unes bones eines per denunciar aquesta mena de coses que per desgràcia succeeixen massa sovint.

«Només espero que el pobre desgraciat que ho fes vegi això», ha afegit en les seves declaracions. Una autèntica desgràcia, ja no només pel valor econòmic, sinó per la por que se't queda al cos després de veure com t'han robat.

El jove ha volgut agrair tot el suport dels seus seguidors que li han enviat centenars de missatges d'ànim. Ara segurament estigui a l'espera de veure si la policia ha pogut recuperar el que li han robat o no.


Comentaris

envia el comentari