Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar

Belén Esteban ja no pot amagar més les novetats de l'embaràs

Belén Esteban s'assabenta de la notícia de l'embaràs del seu exmarit

Belén Esteban, l'exparella de Jesulín de Ubrique, ja no pot amagar més el misteri a casa seva. El torero va anar com a convidat a El Hormiguero, presentat per Pablo Motos a Antena 3.

Allà, va explicar com havia estat la seva experiència a El Desafío, un concurs on els participants han de superar diverses proves.

L'exparella de Belén Esteban està molt contenta amb el seu pas pel programa. A més, li va fer molta il·lusió veure la seva dona, María José Campanario, gaudint de la competició amb ell.

Jesulín de Ubrique a Antena 3
Jesulín de Ubrique participa en 'El Desafío' de Antena 3 | Antena 3

«Em va sorprendre, la veritat, perquè no ho esperava. Sabia que ella estava allà, però no que faria la prova, ni que concursaria, ni res. Em vaig alegrar molt per la meva dona», va confessar Jesulín de Ubrique.

Belén Esteban s'interessa pel nadó del seu exmarit

El presentador no només li ha preguntat pels assumptes professionals, ja que Pablo Motos ha volgut que l'exmarit de Belén Esteban parlés sobre la situació de la seva dona actual. Tot i que no volia revelar gaire informació sobre l'embaràs de la seva dona, Jesulín de Ubrique ha expressat l'emoció que sent pel nadó que espera.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín esperen el seu tercer fill | Mediaset

L'odontòloga presumeix orgullosa del seu tercer fill a les imatges difoses per Sálvame. Ja se li nota la panxa, que no va ser notícia fins al desembre passat, quan la parella la va fer pública.

«Va molt bé, gràcies a déu», ha assegurat el torero. L'exmarit de Belén Esteban ha explicat que la notícia de l'embaràs va ser una sorpresa per a tots els de la família.

L'embaràs que sorprèn Belén Esteban

No tenien pensat ampliar la família, ja que tots els seus fills es troben a l'adolescència. «Qui em diria a mi que tornaria a ser pare, amb la meva Andrea de 22, la meva Júlia de 18 i el meu noi de 14», explicava Jesulín.

Belén Esteban.
Belén, contenta per la revelació del sexe del bebè del seu exmarit | GTRES

Tot i això, la tertuliana s'ha assabentat d'una cosa que la parella volia mantenir en secret fins al final de l'embaràs. A El Hormiguero, el torero ha revelat el sexe del nadó sense voler. «Ja està a la recta final i gairebé és un nen de El Desafío», ha manifestat fent referència a l'estat de la seva dona i del nadó.

Belén, decidida a denunciar un col·laborador

Tot i que s'ha alegrat en sentir la revelació del sexe, la col·laboradora no ha deixat passar la seva ràbia. «Vull saber qui m'ha traït», va declarar la mare d'Andrea Janeiro.

Sálvame ha publicat una sèrie de fotografies, en les quals Belén Esteban gaudia d'un petit descans amb el seu marit, Miguel Marcos. «L'únic que li diré a la direcció del programa és que vull les dades d'aquesta persona», va manifestar la tertuliana.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban fent-se un petó
Belén Esteban ha gaudit d'unes vacances a Benidorm amb el seu marit | Informalia

L'exdona de Jesulín de Ubrique està molt indignada perquè ella va pagar a l'hotel perquè no sortís cap foto de les vacances a Benidorm.

«No passa res perquè no faig res dolent. Estava menjant, bevent i prenent el sol... com si m'hagués estat rascant el 'pepe'. Per això estic de vacances!», ha dit Belén Esteban. «Jo me'n vaig a un hotel pagant perquè no passi això. És al·lucinant», afegia molesta.

▶️ La lista de insultos que se dijeron Belén Esteban y Marta Riesco

Va concloure dedicant unes paraules al presentador del programa, Jorge Javier Vázquez. «És molt trist, però el millor és marxar fora d'Espanya, on no et coneguin». L'exdona de Jesulín de Ubrique estava disgustada amb la poca discreció de les persones.