Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban s'assabenta des de casa de la nova baixa a 'Sálvame'

Belén Esteban continua centrada en la seva recuperació mentre assisteix atònita a un abandó en directe

Belén Esteban continua de baixa centrada totalment en la seva recuperació. Després de ser operada, a la 'princesa del poble' encara li queda un llarg camí fins a tornar al seu lloc de treball. L'accident que va patir a Sálvame va acabar amb un trencament de tíbia i peroné del qual costarà sortir.

Però de moment, Belén està molt pendent del que passa al plató. Fa poc va entrar per telèfon per parlar amb els companys demostrant que els veu cada tarda. I així és com va ser testimoni directe del sobtat abandó de Terelu en ple programa.

Belén Esteban, sense paraules en presenciar un abandó en directe

Belén Esteban ja no sap què fer per intentar entretenir-se a casa mentre segueix de baixa. Les parets comencen a oprimir massa i necessita tornar com més aviat millor a la seva rutina de sempre.

Tanmateix, per això encara falta temps, ja que ara ha de centrar-se en la seva rehabilitació, com així ha publicat a les seves xarxes socials. Per aquest motiu, a la de Paracuellos no li queda més remei que seguir Sálvame des de la seva casa.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban està pendent de totes les coses que passen a 'Sálvame' | Telecinco

Dilluns passat, l'absència de Jorge Javier al plató va cridar l'atenció. Normalment el català presenta els dilluns amb Adela González, però en aquesta ocasió va ser Terelu l'encarregada de substituir-lo. Res no es va saber de la raó que va mantenir el presentador lluny del plató.

Però el que va aconseguir captar l'interès de tots va ser quan la filla de María Teresa va aparèixer amb un vestit diferent del que portava. Sorpresa, Adela es va preguntar el motiu d'aquest canvi, i Terelu va anunciar que marxava.

Primer pla de Terelu Campos.
Belén Esteban veu com Terelu marxa en directe | Mediaset

«Bé, us he d'abandonar perquè em donen un premi per simpàtica», anunciava la presentadora. D'aquesta manera, Belén Esteban s'assabentava, com la resta dels seus companys, que a la seva amiga l'havien premiat als controvertits 'Premios Naranja' i 'Limón'.

Belén Esteban aplaudeix el bon humor de la seva amiga

Entre Belén Esteban i Terelu hi ha una excel·lent relació forjada després d'anys de compartir plató. Malgrat que alguna vegada han discrepat en opinions, finalment han sabut reconduir la situació i fer les paus.

Assabentar-se que l'havien guardonat amb el 'Premio Limón' pel seu caràcter una mica complicat amb la premsa la va sorprendre molt. Tot i això, es tracten d'uns premis que cal prendre's amb humor.

Imatge de Belén Esteban somrient en el programa La Resistencia
Belén Esteban defensa el sentit de l'humor de la seva amiga | Movistar+

I així és com la germana de Carmen Borrego s'ho va prendre acudint a l'esdeveniment vestida de color groc en honor a la fruita amb què l'han premiada. «Aquest any el 'Naranja' especial ha estat per a la presidenta de la Comunitat de Madrid. I el 'Limón' m'ho han deixat a mi», explicava la presentadora.

«Me'n vaig que estic nerviosa perquè no m'agrada a mi parlar en públic», deia amb ironia als seus companys abans d'abandonar el plató. Sens dubte, la presentadora s'ho va prendre molt bé i no va dubtar a marxar en directe per poder rebre el guardó.

Terelu Campos assisteix al concert benèfic “Dones canten a Rocío Jurado”
Terelu va ser guardonada amb el Premi Limón | Europa Press

Així, Adela es quedava sola al capdavant del programa per primera vegada. Des que va aterrar a Sálvame no s'havia encarregat de les regnes en solitari estant sempre amb Terelu, Jorge o María Patiño.

En aquesta ocasió, González va saber bregar com ningú amb els col·laboradors i amb el contingut del programa demostrant la seva gran professionalitat. Mentrestant, Belén espera el seu torn per tornar al seu lloc de treball amb ganes d'abandonar la tancada i reunir-se amb els companys.

Companys que la recorden cada dia i els que estan desitjant la seva ràpida recuperació.