Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban assenyala el seu pare per explicar els problemes que no la deixen viure

Belén ofereix tota mena de detalls sobre la seva baixa

Des que Belén Esteban va patir el passat 25 d'abril una aparatosa caiguda en directe a Sálvame, no ha tornat a aparèixer públicament fins ara. I és que la col·laboradora reapareixia després de trencar-se la tíbia i el peroné, un accident del qual no podia recuperar-se.

Tot i això, fa només uns dies, l'ex de Jesulín ha tornat als mitjans a través d'una exclusiva per a la revista Semana. «Se'm va parar el cor. La por em va bloquejar i em vaig enfonsar», explicava la mare d'Andrea Janeiro .

Sens dubte, un total de 15 pàgines en què no només va parlar fort i clar sobre la situació que ha viscut, sinó en què també va oferir un ampli reportatge fotogràfic. A més de poder veure una Belén que es troba molt millor, també es poden veure les cicatrius que li han quedat com a recordatori del seu accident. Després de mesos de silenci, ara se sap què va dir a la seva entrevista, cosa que ha causat un veritable xoc perquè no ha estat agradable.

L'accident de Belén que ha alterat els seus plans de futur amb Miguel Marcos

Després de l'accident que va patir Belén Esteban el passat mes d'abril, la mare d'Andreíta desapareixia sobtadament sense donar explicacions. Tot i això, ara ha explicat com ha passat tot aquest temps absent. «Han estat els pitjors mesos de la meva vida, de veritat, ningú no s'imagina el que he passat», començava dient. «Ho he passat fatal. Em vaig bloquejar, no volia veure ningú, ni menjar, ni parlar... Em vaig enfonsar», explicava.

Belén Esteban
Belén Esteban, adolorida després de trencar-se la tíbia i el peroné a 'Sálvame' el passat més d'abril | MEDIASET

A més, ha confessat que «després de la mort del seu pare, això ha estat el pitjor que li podia haver passat», ja que ha passat per una «forta depressió». I és que, com també afirma la col·laboradora, sentia impotència perquè no podia fer absolutament res sola. Per aquesta raó, va descarregar la seva frustració amb una de les persones que més estima, el seu marit Miguel Marcos.

«Estava emprenyada amb el món, amb la meva família, amb els meus amics, amb els meus companys, amb els meus caps, amb mi mateixa», reconeixia. «Em vaig negar a tot, a menjar, a parlar. Fins i tot, el vaig arribar a sentir plorar a la nit», deia emocionada.

D'aquesta manera, la de Paracuellos ha confessat que el seu marit «es mereix el cel», moments abans de demanar-li perdó públicament pel maltractament que ha rebut per culpa seva durant mesos.

«M'he portat malament amb ell, el meu cap m'ha traït, però ell ha tingut una paciència infinita. M'ha demostrat que m'estima amb bogeria», deia emocionada. Així mateix, després d'aquesta dura entrevista, ha comunicat que ha tornat per quedar-se. «Ja veig la llum al final del túnel», admetia esperançada. Per aquest mateix motiu, i com que ja està força millor, Semana no ha dubtat a preguntar-li sobre els seus plans de futur amb el conductor d'ambulàncies.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban tenia la intenció de tornar a casar-se | EUROPA PRESS

L'exdona de Jesulín, ha admès que aquest any es volia casar amb Miguel Marcos per l'església. Tot i això, la segona celebració s'ha hagut d'ajornar perquè la mare d'Andrea Janeiro vol estar recuperada del tot. «Haurem d'esperar fins que jo estigui bé, per tant, ho deixarem per l'any que ve».

A més, també ha admès que aquest segon casament no era l'únic que tenia planejat. I és que Belén ha confirmat que ha hagut de posposar un viatge que havia de fer amb el seu marit a Las Vegas, on es volien casar d'una manera molt especial. «Al juny, Miguel i jo volíem anar a Las Vegas per casar-nos allà, vestits d'Elvis i de Marilyn», confessava entre rialles.

El retorn televisiu de Belén Esteban

Sens dubte, tot indica que Belén ha tornat, finalment, als mitjans. Així mateix ho ha confirmat el seu amic Jorge Javier Vázquez. «Torna Belén Esteban al plató del Deluxe,   i jo, també», comentava il·lusionat.

Així, el 22 de juliol l'esperada entrevista de la col·laboradora va tornar a l'espai esmentat. D'altra banda, com ha anunciat en exclusiva Ya es mediodia, la de Paracuellos també tornarà al seu estimat format, Sálvame, amb l'objectiu de comentar la seva entrevista de divendres.

No hi ha dubte que Belén Esteban ha tornat amb força a la pantalla petita i està més decidida que mai a passar pàgina des que va patir l'accident en directe. El més segur és que s'estigui preparant per anar al plató de Supervivientes per rebre la seva estimada amiga Anabel Pantoja quan arribi el dia de la final.

📰 Google News ja ha tornat a Espanya! Segueix-nos ara punxant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.