Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban, assenyalada pel que menja davant de tothom

Belén Esteban té molta personalitat i no afecta el que altres puguin dir

Belén Esteban segueix al peu del canó com ha fet sempre, encara que aquest any no hagi estat el més fàcil per a ella. Encara no s'ha acabat l'any, però la Belén té moltes coses a decidir de cara al que ve.

En una entrevista va confessar que li agradaria fer altres coses en comptes de centrar-se tant a la televisió i Sálvame. A més, és conscient que al seu programa li pot quedar molt poc recorregut si no pugen les audiències. És per això que la tertuliana ja està apostant per nous projectes com el de Sabores de la Esteban, on aviat traurà nous productes al mercat amb la seva marca.

'Sabores de la Esteban'
Belén Esteban aposta pel seu futur amb la marca 'Sabores de la Esteban' | GTRES

Aquest any a Sálvame no ha estat fàcil per a ella, primer per la caiguda que ha tingut, cosa que ha provocat que estigui de pitjor humor i que això ho notin els espectadors també. Situació per la qual ha arribat a rebre comentaris molt dolents a través de Twitter. Tot això l'afecta una mica encara que la de Paracuellos té prou personalitat per passar-hi.

Les baixes audiències del programa tampoc no ajuden i que el seu futur professional pengi d'un fil, no és una cosa que agradi a Belén Esteban. Ara, per més inri, sap que una persona que va ser molt propera al programa ha anat destapant molts dels secrets en una altra cadena. Cosa que no ha fet res de gràcia als directius.

Foto de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban no ha passat un any fàcil a 'Sálvame' | Mediaset

Belén Esteban recolza Sálvame davant de totes les coses

Tot i que hi ha coses del programa que no li agraden i que ella canviaria, la veritat és que Sálvame significa molt per a ella. Tant que li agradaria acabar els últims dies del programa treballant-hi, encara que el seu futur laboral encara sigui una mica incert.

La setmana passada, Paz Padilla, una vella coneguda de Sálvame, va anar a La Sexta al programa Más vale tarde. L'humorista es troba en promoció de l'última pel·lícula en què ha participat: A todo tren: Destino Asturias 2 que es va estrenar a cinemes el cap de setmana.

Al programa va explicar una anècdota per la qual va deixar de berenar durant l'emissió de Sálvame. «Jo vaig deixar un dia de berenar perquè em va dir una dona una vegada, 'm'ha dit la meva amiga que us portarà un dia al programa un pastís d'herba. Fartarà de riure amb tots vostès' i vaig dir 'què ?', doncs ja no menjo pastissos per si de cas».

Paz Padilla
Es troba en promoció de la segona pel·lícula "A todo tren" en què ha participat recentment | Europa Press

L'odi que existeix a les xarxes socials cap a persones conegudes mediàticament

La que va ser companya de Belén Esteban també va voler parlar de l'odi que ha patit per xarxes socials: «Jo vaig patir la cultura de la cancel·lació i força. És impossible quan alguna cosa es fa viral i ho veuen milions de persones, explicar-los que el que han vist no és real. Ara per ara segueixo donant explicacions una vegada i una altra, jo no sóc antivacunes, no sóc negacionista».

Ella té clar que l'odi a les xarxes socials ha d'estar legislat. «Tard o d'hora s'haurà de legislar, hi ha un buit molt gran i és un perill, no sabem qui hi ha al darrere. Si pel carrer m'insulten puc anar a denunciar-ho, però a les xarxes no».

Primer pla de Belén Esteban amb un somriure
Belén Esteban també ha patit faltes de respecte a través de les xarxes socials | GTRES

Punt de vista que va comptar sota la seva pròpia experiència, ja que va assegurar que «he anat moltes vegades a denunciar i no ha servit de res».