Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pipi Estrada

La filla de Pipi Estrada té problemes al col·legi: «Està desolada»

Pipi Estrada fa saltar totes les alarmes sobre la menor

Pipi Estrada no aconsegueix entendre a quin punt ha arribat la situació personal de la seva exparella, Miriam Sánchez.

Pipi Estrada està preocupat per ella, i especialment per la seva filla, que no està passant pel millor moment per culpa de la televisiva.

I és que està patint les burles i els comentaris inapropiats dels seus companys de col·legi. Alguns són més cruels que mai amb la noia per la dolorosa situació que està vivint el seu familiar des de fa un temps.

Tot ve perquè Miriam Sánchez va ser detinguda fa uns dies a un local de copes. Va passar després que es negués a abandonar-lo després de mostrar una actitud força alterada. La seva actitud va portar els responsables del local a trucar a la policia perquè la traguessin.

Pipi Estrada destapa el que està patint la filla de 15 anys

Sánchez es va resistir i segons ha sortit la llum, hauria mossegat un dels agents, sent detinguda de manera immediata i enviada al calabós de Moncloa.

El cas és que malgrat la situació tan greu de Miriam Sánchez, finalment va poder quedar en llibertat. Però Pipi Estrada tem que en els propers temps es pugui tornar a produir un fet semblant.

Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes
Pipi Estrada espera que el seu ex pugui aixecar el cap | Telecinco

Sap que la seva filla no pot aguantar més aquesta pressió de saber que Sánchez és el tema de tema d'Espanya per la seva vida desordenada, que sembla anar encaminada al desastre.

La realitat és que la descentrada vida que porta Miriam Sánchez està provocant que una menor, la seva filla, pateixi més del que deu. La seva filla Miriam, de 15 anys, no pot estudiar a l'escola amb normalitat i això és una cosa que ha provocat que salti el col·laborador.

Pipi Estrada sap que la situació de la menor és insostenible

«La meva filla està, lògicament, desolada, perquè per a una nena assabentar-se que ella ha estat detinguda és molt dur. Avui dia, els xavals obren el telèfon i s'assabenten de tot. La tristesa se li marca a la cara. I si després, a l'escola, els seus companys li comenten la situació…», ha lamentat les últimes hores.

Miriam Sánchez necessita ajuda de qui la vol, encara que ella mateixa ha dit que es troba molt sola i no té ningú en qui confiar. La televisiva ha denunciat en múltiples ocasions que el seu ex li està fent la vida impossible i que si no fos per la seva filla ja hauria pres dures mesures contra ell.

Pipi: «Que torni a somriure la vida, pel seu bé i el de la nostra filla»

El de Gijón sosté que no ha contactat amb Miriam des que, fa tres mesos, tots dos van viure un polèmic altercat al mig del carrer. Això sí, el que més desitja és que tot canviï i vagi bé a la vida al seu ex.

Miriam Sánchez i Pipi Estrada
Miriam Sánchez i Pipi, quan estaven junts i eren feliços | Europa Press

«L'únic que li desitjo és que surti d'aquest sostrac on s'ha ficat, perquè s'està destrossant. Jo espero, de cor, que li torni a somriure la vida. Pel seu bé i pel de la nostra filla», afirma Pipi.

Ella no descansa i continua apuntant-lo com el gran responsable de la situació que pateix des de fa temps.

Però Pipi no es dóna per al·ludit. «La meva decepció amb Miriam és molt gran, confio que el que ha passat li serveixi per reflexionar i evitar nous errors. La seva tranquil·litat seria també la de la nostra filla», ha dit l'asturià les últimes hores.