Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales

Irene Rosales no calla i explica la veritat sobre l'ex de Kiko Rivera

Irene Rosales s'afarta i decideix contestar

Irene Rosales ha trencat el seu silenci per pronunciar-se sobre la ruptura sentimental de l'ex de Kiko Rivera. La 'influencer' s'ha vist esquitxada per la separació de Jessica Bueno i Jota Peleteiro i ha dit 'prou'. Els mitjans volen saber què opina d'això que ha passat i cada dia li ho pregunten.

Saben que la sevillana sent una predilecció especial pel fill que Kiko i la model van tenir i que la relació és bona. Tot i això, el fet que l'ex del seu marit pugui tornar a Sevilla podria afectar el seu matrimoni amb el DJ.

Irene Rosales trenca el silenci

Irene Rosales segueix molt atenta a la recuperació de Kiko. Fa unes quantes setmanes, un ictus el va portar a l'hospital i la preocupació va ser màxima. Des de llavors, els mitjans sempre estan parlant de la parella.

La visita del fill d'Isabel Pantoja a l'hospital on es trobava el seu oncle Bernardo va ser ràpida, mentrestant Irene es quedava cuidant de les seves filles. Sempre procura estar en un segon pla, l'andalusa prefereix no entrar en polèmiques amb la família del marit.

Tampoc amb qui un dia va ser la seva parella i mare del seu fill Francisco, de 10 anys. Per això, quan li van preguntar per la separació de la model i el futbolista, Irene Rosales va ser clara i contundent. Ha afirmat que  la separació de Jessica i Peleteiro «no és assumpte meu» i s'ha abstingut d'explicar què li semblava el que havia passat a l'ex de Kiko.

Irene Rosales
Irene Rosales prefereix estar al marge de les polèmiques. | Gtres

Tampoc ha dit cap paraula sobre com la pot afectar el fet que la model torni a Sevilla amb el fill. Si fos així, el petit Francisco estaria més a prop del seu pare i podrien veure's més sovint.

Irene sap que la ruptura entre el DJ i Jessica no va ser del tot bona i que aquesta va posar impediments perquè pare i fill es veiessin. A més, quan Bueno va iniciar la seva relació amb Peleteiro va marxar a viure fora, se'n va endur Fran amb ella i li va ocasionar un gran mal al fill d'Isabel Pantoja.

Malgrat tot, Rosales prefereix estar-ne al marge i deixar que sigui el seu marit qui es pronunciï sobre el tema.

Irene Rosales sobre l'exparella del seu marit: «Va ser generosa»

Irene sempre ha intentat intervenir perquè Jessica senti que a casa seva s'estan fent les coses bé pel petit Fran. Entre totes dues hi ha una relació cordial que va ser més que evident quan el primogènit de Kiko va fer la primera comunió.

Era la primera celebració en comú amb la model i, tot i que en un primer moment hi va haver un intent de polèmica, Rosales va apaivagar els ànims. «La cerimònia va ser meravellosa, Jessica va ser molt generosa», va opinar sobre l'ex del marit.

Jota Peleteiro i Jessica Bueno
Irene confessa que la separació de Jessica no és assumpte seu. | Instagram @jessica_bueno

Aquest esdeveniment va reunir part de la família i va resultar bo perquè es coneguessin millor. A més, en aquell temps la sevillana treballava a Viva la vida i va intercedir per evitar que es parlés de la comunió al programa. Era una petició de Bueno que Irene va acatar i va respectar, encara que amb això posés en risc la seva feina. Llavors, la 'influencer' va demostrar que respectava molt les decisions de la mare del fill del seu marit per sobre de tot.

Avui dia, tant Kiko com Irene mantenen una relació bona amb la model, però prefereixen mantenir-se'n al marge. Els ha costat molt arribar a un acord i no volen que tant esforç sigui inútil. «Gràcies a Déu, han madurat, han arribat a un acord per la felicitat del nen», celebrava Rosales.

Irene Rosales es desviu pel fill gran de Kiko i res no li agradaria més que Fran pugui estar al costat del seu pare i de les seves germanes. Per això prefereix guardar silenci i deixar que sigui el temps qui parli.