Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban atura 'Sálvame' i fa una denúncia: «No m'han avisat»

La col·laboradora reacciona molesta en assabentar-se que Lydia Lozano es vacunarà del coronavirus abans que ella

Ahir, dilluns 3 de maig, Lydia Lozano va viure un moment agredolç a 'Sálvame'. La periodista començava el programa sent objecte de mofa dels seus companys després de donar una notícia que ella considerava exclusiva, però que havia passat feia set anys: la mort del torero José María Manzanares. Però per molt que els col·laboradors intentessin que enfonsar-la, la periodista es mostrava feliç, ja que havia rebut una trucada en què se la citava per a rebre la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus. Emocionada per començar la cursa de la immunització, ella mateixa va donar la notícia en directe.

La reacció de Belén Esteban en assabentar-se que Lydia Lozano es vacuna

Dilluns va ser un gran dia per a Lydia Lozano. Només començar 'Sálvame', la periodista confessava que havia rebut una bona notícia: «Estic molt bé, molt feliç. Demà em vacunen.», explicava a Alonso Caparrós, el presentador de 'Sálvame Limón'. Però la notícia no va agradar a dos dels seus companys, que van aprofitar l'ocasió per fer una crida al govern espanyol i queixar-se de la gestió que està fent amb el pla de vacunació.

«Però, tu, quants anys tens?», l'increpava Kiko Matamoros. «En tinc 60», va respondre Lydia Lozano. Matamoros, sorprès, no va callar quan va saber que vacunarien Lydia abans que ell: «I per què no m'ho diuen a mi, que en tinc 64? Tu et treus anys», li deia Kiko. Però el col·laborador no va ser l'únic que es va mostrar molest. Belén Esteban va prendre la paraula per a fer una crida i queixar-se públicament.

«Jo me n'alegro molt per la Lydia, i li ho he dit al camerino, però els que som de risc, que en el seu moment vam estar confinats per aquest motiu, què passa amb la nostra vacuna? Ni ens han avisat, encara. Si més no, que ens diguin alguna cosa. Perquè seguim sent de risc», deia molt enfadada. «Jo era de risc quan va començar la pandèmia i ho segueixo sent ara», reiterava.

Kiko Matamoros va optar per prendre's de broma que encara no l'hagin citat per a vacunar-se tot i ser més gran que Lydia: «Jo igual, jo soc un risc», deia rient. «A mi, l'administració em té mania», afegia. «Això no ho porta Hisenda, eh?», contestava Gema López en referència als problemes amb l'Agència Tributària que té Kiko Matamoros.

El seu marit i la seva mare ja estan vacunats

Mentre Belén Esteban i la resta de col·laboradors de 'Sálvame' continuen esperant a que els citin per posar-se la vacuna contra la covid, Lydia Lozano serà la primera tertuliana del programa en fer-ho. Fa temps que la de Paracuellos reivindica que la vacunació s'acceleri perquè puguem tornar a la normalitat d'una vegada per totes.

Miguel Marcos, el marit de Belén Esteban, és conductor d'ambulàncies i va ser el primer de la família en rebre la vacuna, i fa unes setmanes era la mare de la tertuliana la que rebia la primera dosi. La mateixa Esteban va anunciar que la seva progenitora per fi havia rebut la trucada tan anhelada i va publicar una foto del moment al seu compte oficial d'Instagram.

Ara és Belén Esteban qui espera que aviat li arribi el torn. A causa de la diabetis que pateix, és considerada de risc, i desitja ser immunitzada com més aviat millor per a evitar contraure la malaltia i que la seva salut es pugui veure compromesa a causa del virus.