Belén Esteban en un plató de Telecinco con cara de sorpresa

El problema físic de Belén Esteban que han notat fins i tot els companys de 'Sálvame'

La 'princesa del poble' ja s'ha posat en marxa per tornar a aprimar-se

Després d'unes merescudes vacances després d'un complicat any, Belén Esteban va confessar en el seu retorn a 'Sálvame’ que havia engreixat gairebé 6 quilos. «He engreixat 5’700 quilos. Estic com una bola. Tinc més panxa que cap», va expressar llavors.

Però ara, la col·laboradora de televisió s'ha posat en marxa per a perdre els quilos que va agafar a l'estiu. Si bé va reconèixer que no estava preocupada per haver pujat de pes, sí que va manifestar que no li agradava veure's amb la seva nova figura i que intentaria rebaixar-los i ja ha començat a fer-ho. 

La manera per la qual Belén Esteban està tornant a aprimar-se

A ‘Sálvame' va manifestar que ja havia aconseguit baixar alguns quilos i va explicar alguns dels seus trucs per a aconseguir-ho. «Ara camino cada dia 6 quilòmetres». 
 

Alguna cosa que els seus companys han pogut apreciar també. «Se't nota Belén», li va dir Alfonso Caparrós. Encara que no va ser l'únic, la resta de col·laboradors també van piropejar la seva nova figura. 
 

No obstant això, Belén Esteban no estava tenint un bon dia tot i el gran reconeixement dels seus companys davant la seva pèrdua de pes. En el plató de Mediaset va explicar que el que li succeïa, entre altres coses, era la crisi sanitària que estava travessant Espanya.
 

Va ser llavors quan Jorge Javier va intentar que expliqués què era el que no li semblava bé, però ella no va voler explicar res per a evitar l'enfrontament i no haver de tornar a enfadar-se com ja va succeir al juny a ‘Sábado Deluxe'.
 

Missatge per a Jesulín d'Ubrique

Però si que va haver-hi un assumpte sobre el qual no va poder evitar parlar: Jesulín d'Ubrique. Després de realitzar una entrevista amb Toñi Moreno, el torero és un dels temes més comentats del moment. I encara que Belén va reconèixer que no l'havia vist, no va dubtar a deixar-li un missatge. «M'encanta que els pares gaudeixin dels fills, però de tots els fills perquè si aquí es posa verd a Rocío Carrasco... Però no vull parlar perquè estic una mica calenta. Avui no tinc bon dia que m'he aixecat amb el peu tort però no és per això», va admetre.