La reina Sofia passejant pels carrers de Palma de Mallorca

El detall de la reina Sofia que demostra la decisió definitiva que ha pres

Continua complint amb els actes professionals previstos en la seva agenda

Durant els últims mesos Sofia ha estat pràcticament desapareguda i és que només se la va veure en dues ocasions durant la seva estada a Mallorca. Tot el contrari del que està passant d'ençà que es va emetre el comunicat oficial sobre l'exili de Joan Carles I.

Sofia assistia el passat 19 de setembre a la neteja d'una platja de Màlaga, fa una setmana anava a un Banc d'Aliments d'Albacete, ahir dimecres visitava Toledo i demà assistirà a un concert a Eivissa a càrrec de l'Escola Superior de Música Reina Sofia. Així doncs, tot i les polèmiques que l'han esquitxat per culpa del seu marit, Sofia vol demostrar que continuarà sent un actiu per a la corona.

Tampoc afectat a les seves tasques professionals les últimes paraules de Corinna Larse, l'amant més polèmica de Joan Carles, que ha assegurat que la mare de Felip tenia preparat un cop d'estat intern per apartar a Joan Carles del tron i posar-hi al seu fill.

Sofia i Joan Carles, més distanciats que mai

Un detall en una de les fotografies més recents de Sofia ha demostrat que l'exili del seu marit sí que ha tingut conseqüències en l'àmbit personal i és que ja no llueix el seu anell de compromís. Una joia que no era habitual veure-la en ella però que va tornar a lluir el 2019 quan els emèrits es van 'reconciliar'.

Una reconciliació que va consistir a veure'ls junts compartint activitats i moments per fer pensar a tothom que les coses entre els dos havien millorat tot i que segons han confirmat diverses persones, entre elles Corinna Larsen i Javier Ayuso, la parella fa dècades que fan vida per separat.

Que Sofia tornés a lluir l'anell va revolucionar a tots els mitjans l'any passat tot i que després de tots els escàndols protagonitzats per Joan Carles no és d'estranyar que hagi decidit no dur-lo més. La joia en qüestió està formada per un cèrcol d'or i dos robins rodons. En els últims compromisos on ha assistit Sofia la joia no lluïa en les seves mans i és que la marxa de l'emèrit ha suposat un gran distanciament entre els pares de Felip VI.