Imatge de Steisy plorant

Steisy se'n va de la llengua i revela l''affaire' amb un col·laborador de 'Sálvame'

La col·laboradora ha començat explicant que sofreix una depressió encara que ha acabat compartint una dada molt més forta

Steisy va acudir aquest dimecres a 'Sálvame' per a explicar la depressió explosiva intermitent que arrossega des de fa algun temps i que li està impedint fer les seves tasques laborals. Això li està suposant un greu problema que li impedeix poder tirar cap endavant i fer front als plans de futur que té des que va entrar a la televisió i que li haurien permès viure molt bé, allunyada dels problemes econòmics amb deutes que ja hauria saldat de no ser per l'aparició d'aquesta baixada personal.

L'exconcursant de ‘Mujeres y hombres y viceversa’ i d'altres programes de Telecinco, ha explicat a Jorge Javier i la resta de col·laboradors que ara ja es troba molt millor. D'aquesta manera, espera poder tornar aviat a treballar en la televisió per a poder guanyar els diners suficients com per a poder acabar de pagar el seu pis i altres deutes que té i que no ha volgut concretar. D'altra banda, la jove també ha compartit les seves intencions de convertir-se en empresària d'èxit.

El que ningú esperava és que quan ja s'estava acomiadant el programa trauria a la llum una conversa entre Steisy i un redactor del programa, en la qual ella li confessaria que havia tingut alguna cosa amb Kiko Matamoros. Després de l'emissió d'aquest àudio, Steisy li ha demanat perdó al col·laborador per haver-lo explicat mentre que aquest negava per complet aquest romanç.

Steisy narra el que va compartir amb Kiko Matamoros

Veient el renou que s'estava creant, Steisy ha explicat que això va ocórrer abans que els dos tinguessin parella i que a més, es va limitar a un petó quan van coincidir en una discoteca. Un petó que, segons ella, no va estar malament però que va mancar de tota mena de sentiment.

Pel seu costat, Matamoros s'ha mantingut ferm i ha dit no recordar aquest moment. D'aquesta manera, nega haver tingut mai alguna cosa amb la jove encara que en aquell moment el col·laborador no estava amb Marta López, la seva actual parella de la qual es mostra cada dia més enamorat.