Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, cabrejada com mai pel cop dur de l'OCU al seu famós gaspatxo

A Belén Esteban no li ha agradat l'opinió de l'OCU sobre un dels seus productes

Pel que sembla, Belén Esteban es troba en un dels seus millors moments . La col·laboradora de Sálvame va tornar fa només uns dies al programa i es mostra positiva, malgrat els problemes de salut que ha patit durant aquestes setmanes.

Per desgràcia, la seva felicitat es podria esvair fàcilment si tenim en compte el que ha opinat l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) sobre un dels seus productes més populars.

El gaspatxo de 'la Esteban', «qualitat mitjana»

L'OCU, fa tan sols unes setmanes, va decidir publicar un rànquing en què analitzava alguns dels gaspatxos del mercat i en dictaminava una nota . Per desgràcia per a la col·laborada, el seu gaspatxo no va triomfar tant com ho fa als supermercats.

Mentre el rànquing està liderat pels productes Salmorejo Auchan d'Alcampo i Alipende d'Ahorramás, el gaspatxo de l'Esteban es manté una mica lluny de les posicions més altes. Pel que sembla, que el seu gaspatxo sigui el preferit de Rosalía tampoc no compta per obtenir una bona nota.

El gaspatxo de la marca Sabores de la Esteban va rebre tan sols 61 punts dels 100 possibles. Una nota que el catalogaria de qualitat mitjana, cosa que no ha acabat d'agradar a la Paracuellos del Jarama. Tal com declarava a les seves xarxes: «Gràcies a tots els que consumiu el meu gaspatxo i el meu salmorejo, sou la meva millor nota, ai el que hem d'aguantar».

Per tant, podem intuir que a la col·laboradora no li ha agradat gaire la nota que l'OCU ha posat al seu gaspatxo. A més, a les últimes declaracions a la revista Lecturas ha volgut compartir que, aparentment, hi ha una campanya de desprestigi contra els seus productes. Per això mateix, ha aclarit que no cedirà davant dels seus haters i que mai no comprarà, literalment, l'opinió dels experts.

Tot i ser un gaspatxo de productes de primera qualitat, no ha estat tan lloat com ens esperaríem. Si alguna cosa és clara és que, de moment, haurà d'acceptar ser la 'princesa del pueblo', però no la del gaspatxo.

 

La resposta de l'OCU abans les declaracions de Belén Esteban

Com calia esperar, l'Organització de Consumidors i Usuaris ha respost  a la col·laboradora i ha deixat clar el seu compromís amb els consumidors. Tal com ells declaren, afirmen no sentir-se al·ludits per les declaracions de la 'princesa del pueblo'. A més, han volgut aclarir que l'organització no ha cobrat mai per puntuar amb bona nota cap producte.

Així mateix, assenyalen que la publicació del seu rànquing es basa en el consum de gaspatxo i de salmorejos a l'estiu, ja que són dos productes altament demandats als supermercats. Els seus posicionaments no són aleatoris, confirmen que «ens basem en anàlisis independents, neutrals i objectius fets en laboratoris». Amb tan sols una visita a la seva pàgina web, descobrim que l'OCU afirma tenir uns valors molt ferms. La independència, la transparència i la utilitat en són alguns.

El pitjor gaspatxo del mercat, segons l'OCU

Potser servirà de consol a Belén Esteban saber que el seu gaspatxo no és el pitjor, ja que segons l'OCU aquesta posició l'ocupen els gaspatxos de Casa Mas. La seva nota, molt inferior a la de la resta, és de 40 punts sobre 100. És a dir, aquest producte hauria 'suspès' l'examen.

Per això, se'l considera un producte directament de mala qualitat, ja que és la pitjor elecció per als consumidors. Per obtenir aquesta nota, igual que els altres, ha hagut de passar per una anàlisi de color, d'aparença visual, de sabor, de textura... A més, malgrat la seva mala posició, cal assenyalar que és justament un dels més cars del mercat. Mentre que el millor té un preu de 1,68 €/l, aquest el té de 4,03 €/l.