YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén ho torna a fer i carrega contra Jesulín

Així, la col·laboradora estrella de 'Sálvame' ha ignorat la petició de la filla que té en comú amb el torero

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha ignorat la petició que li va fer la seva filla fa anys | Telecinco

Jesulín d'Ubrique continua estant en el focus mediàtic per la foto que s'ha publicat en què es pot veure al seu fill menor amb una arma de caça i que no ha estat ben vista per una gran part de la població, que ha entès aquest gest com una gran irresponsabilitat per part de Jesulín i de la seva dona, María José Campanario. Belén Esteban es va quedar l'altre dia amb ganes d'opinar sobre aquest tema però va callar la seva opinió per a no enfadar a la seva filla Andrea, que li té prohibit parlar del seu pare en públic.

Però avui la de Paracuellos no ha pogut més i ha tornat a carregar contra el pare de la seva filla. Belén ha aprofitat l'ocasió per a carregar contra el seu exmarit, afirmant que està molt bé passar temps amb els teus fills però és important fer-ho amb tots per igual. D'aquest comentari s'entenia que Belén demanava al destre que dediqués temps a la filla que tenen en comú, quelcom, segons sembla, no passa des de fa molts anys.

La col·laboradora estrella de 'Sálvame' no n'ha tingut suficient i ha continuat dient que és una vergonya que un pare no sàpiga el nom d l'escola d'un dels seus fills, perquè cal destacar que Jesulín no està formant part de l'educació de la seva filla Andrea Janeiro, qui està al Regne Unit estudiant comunicació per a acabar sent locutora de ràdio, una de les seves grans passions des de la infància.

Belén Esteban compara Jesulín de Ubrique amb Rocío Carrasco

Belén Esteban no està disposada al fet que es reparteixi de manera desigual en 'Sálvame' i reclama als seus companys que si parlen malament de Rocío Carrasco per la nul·la relació que té amb els seus fills, també s'hauria de fer el mateix amb altres pares mediàtics que tenen una relació mínima amb els seus fills. Aquesta referència, sens dubte, és un dard enverinat a qui va ser el seu marit durant alguns anys.


Comentaris

envia el comentari