Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban celebra el seu aniversari en un bany de llàgrimes

Belén se'n recorda una persona molt especial

Belén Esteban va voler celebrar el seu aniversari com cada 8 de novembre. Però li va resultar molt complicat contenir les llàgrimes. Sí, perquè encara té molt present aquella persona que ja no hi és amb ella des de fa temps.

Es tracta del seu pare Paco, a qui va voler rendir-li un homenatge aquest dia tan especial. Concretament, hi va enviar un missatge molt emotiu que no va passar desapercebut per als seguidors de la col·laboradora de Telecinco. Tanmateix, no cal que arribi una data especial perquè se'n recordi.

Belén Esteban segueix patint per la mort del seu pare

Fa 16 anys, Belén va perdre el seu pare a conseqüència d'un càncer. Però mai s'ha pogut treure de sobre el dolor per la seva mort. Aquest dimarts hauria fet 83 anys, però encara que ja no estigui entre nosaltres, la seva filla li va fer arribar unes boniques paraules.

Es tractava de l'home de la seva vida, que sempre n'estava pendent i d'Andrea. De fet, les va acompanyar en els instants més complicats i això és una cosa que la de Paracuellos no oblidarà mai.

Per això, ara, a través del seu perfil d'Instagram, sobre un fons negre, li va dedicar el missatge següent. «Pare, felicitats. Avui envio un petó especial al cel, t'estimo», va escriure.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban recorda moltes vegades del seu pare | Mediaset

No li calia res més per demostrar-li com l'apreciava. I és que, pot passar el temps, però mai se l'oblidarà l'afecte i l'admiració que sentia cap a Paco.

Amb aquestes paraules va aconseguir emocionar molts dels seus seguidors, que arriben a formar part cada any d'aquests sentits homenatges. De fet, més d'una vegada va confessar que amb la seva mare era una de les persones que més va estimar al món.

Belén Esteban té assenyalat en vermell al calendari el 8 de novembre. Així és, ja que aquest dia es tenyeix de dol i se li venen al cap molts records viscuts al costat del seu progenitor. Li encantaria poder abraçar-lo i conservar aquest vincle tan estret que tenien.

La de Paracuellos sent veritable admiració per la família, especialment pels pares. Cada vegada que en parla se li salten les llàgrimes i li és impossible contenir l'emoció.

A més a més, és casualitat que el 9 de novembre també compleix anys. Si escau, li tocarà bufar 49 espelmes. Així que, se li amunteguen les celebracions.

En el cas del seu pare, li tocaria fer 83 anys, però el càncer se'l va endur quan amb prou feines tenia 67 anys. La seva pèrdua va deixar un buit enorme a la 'princesa del poble'. I encara no s'ha refet de la seva mort, ja que ho demostra cada cop que l'esmenta en públic.

Belén Esteban, esquitxada per la polèmica

Belén Esteban va rebre moltes crítiques en les darreres hores per la seva actitud durant la gala de 'Los 40 Music Awards'. Es trobava entre les convidades i no va dubtar a aprofitar l'ocasió per fotografiar-se amb els artistes principals del moment.

De fet, va compartir amb els seus seguidors a Instagram imatges amb Rosalía, Dani Martín, Juanes, Manuel Carrasco o Lola Índigo. Se la va veure encantada amb tots ells i així ho va demostrar en documentar la jornada musical.

Captura de Belén Esteban a 'Sálvame'.
Van ser molt crítics amb el comportament de Belén durant uns premis | Telecinco

No obstant això, el seu comportament va incomodar força als convidats a la cerimònia. La van definir de «pesada», «carregant» i «brases». Fins i tot la van arribar a titllar d'assetjadora amb alguns artistes, van assenyalar al seu programa.

Belén Esteban, pel que sembla, «es va tirar» sobre Ana Mena quan la va veure, arribant l'artista a espantar-se. La col·laboradora va desmentir les acusacions abocades sobre ella i va destacar que tots havien estat «molt carinyosos». És més, va amenaçar de tornar el pròxim any.