Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.

Belén Esteban comunica una nova gerra d'aigua freda sobre el seu estat

Belén Esteban està destrossada per l'evolució que té el seu accident televisiu

Belén Esteban no aixeca el cap. Poc podia imaginar la col·laboradora estrella de Telecinco que la seva vida es torçaria de tal manera en uns segons. Si fins fa unes setmanes, les perspectives de futur eren falagueres en tots els aspectes de la seva vida, el desafortunat trencament de tíbia i peroné en directe ho ha truncat tot.

El moment de la caiguda de Belén, fent una prova a 'Sálvame' passarà a la història de la televisió. No obstant això, per a ella ha estat l'inici d'un veritable infern que encara s'allargarà uns mesos, més dels quals ella es pensa.

Des que es va produir l'accident, Belén està enfonsada d'ànim i no parla pràcticament amb ningú. Tot i això, ara, que ha culminat l'operació que li han hagut de practicar, sí que ha volgut parlar amb Sergi Ferré i explicar com (de malament) estan les coses.

Belén Esteban, més dies d'ingrés a l'hospital

Belén Esteban va haver d'esperar uns quants dies a ser operada perquè l'escaiola que li havien posat en un primer moment, li va provocar diverses ferides. A més a més, la diabetis és un factor de risc que cal tenir en compte durant tot el procés de recuperació.

Finalment va ser operada amb èxit. La intervenció, segons va explicar ella mateixa al reporter de 'Sálvame', «ha estat força llarga, ha anat tot molt bé i està en bones mans». El problema és que «la fractura ha estat molt considerable i el problema és que el postoperatori és molt dolorós».

Així doncs, la col·laboradora ha de prendre calmants de forma permanent per mitigar els intensos dolors que pateix. Per això, estarà ingressada deu dies més del previst a l'hospital, fet que li ha provocat una baixada d'ànim total.

El seu marit, Miguel, no se'n separa i dorm al sofà de l'habitació. Belén, segons Sergi Ferré, «està molt desanimada, molt fluixa. Li encantaria estar a casa seva. La imatge era desoladora perquè la pobra està enfonsada, té la cama plena de blaus i una màquina que la va drenant per facilitar».

Imatge de Miguel Marcos emportant-se en ambulància a Belén Esteban després del seu accident a Sálvame
Belén està amb els ànims molt baixos i no vol parlar amb (gairebé) ningú | Europa Press

La llarga recuperació a què s'haurà de sotmetre Belén Esteban

El que en un primer moment semblava una lesió de turmell sense importància ha acabat sent un trencament sever i molt dolorós. Ara, la vida de Belén Esteban s'ha aturat del tot. Televisivament, és clar, però també en tots els negocis que estava arrencant i que s'hauran de posposar, almenys fins al 2023.

De moment, un cop surti de l'hospital, haurà d'estar dos mesos amb la cama completament immobilitzada. Després començarà un lent procés de rehabilitació que es pot allargar uns quants mesos més. De fet, aquest és un dels motius pels quals Belén està tan desanimada.

Jorge Javier va voler posar una mica d'humor a l'assumpte (si és que dona per riure) i va assegurar que «Belén està com sabíem que estaria Belén, pujant per les parets, però en versió figurada. Cada vegada que parlo amb ella, plora».

El conductor de 'Sálvame' va avançar que «l'espera una recuperació molt complicada i després l'operació i ella que és diabètica». Per la seva banda, la de Paracuellos no deixa de qüestionar-se la manera com es va produir aquesta lesió, cosa que també sorprèn Jorge: «si és que jo pensava que era el turmell. Com t'imaginaves que s'havia trencat la tíbia i el peroné caient de tan poca altura».

Així les coses, l'estiu de Belén Esteban serà molt diferent de com ho havia previst. En repòs absolut i amb la cama immobilitzada. Això sí, amb el seu marit i la resta de la seva família al costat, donant-li tot el suport del món. A més a més, el seu retorn a 'Sálvame' serà un altre 'belenazo' dels que faran història i si no, temps al temps.