David Flores somrient al carrer

David Flores Carrasco s'assabenta de l'embaràs per la seva germana Rocío

David Flores Carrasco per fi rep bones notícies

David Flores Carrasco no esperava saber aquesta notícia. I és que, tot apunta que d'aquí a molt poc els Flores comptaran amb un nou membre més, però no tot és el que sembla.

Tot i que al principi, totes les mirades apuntaven a Marta Riesco, les seves anades i vingudes amoroses amb Antonio David Flores la descarten de moment. Gràcies a Rocío Flores, el seu germà s'ha assabentat de qui és la persona que està a punt de ser mare.

Primer pla de David Flores Carrasco amb gorra i la mascareta baixada
David Flores descobreix qui es l'embarassada | GTRES

A principis de febrer, la col·laboradora de Telecinco va assegurar a través de les xarxes socials que els propers mesos seria tia per primera vegada. Al seu compte d'Instagram, la noia va compartir una imatge en què apareixia agenollada mentre besava la panxa incipient d'una de les seves amigues.

Sense revelar la identitat d'aquesta dona, la germana de David Flores Carraco va publicar aquesta instantània a les històries del seu perfil al costat d'un emotiu missatge: «Feliç. Seré tieta d'un bebè preciós. Ara a donar-li molt d'amor. Enhorabona. T'adoro».

Ara, sembla que l'espera està a punt de finalitzar i la influencer ja està comptant els dies per veure la cara al seu primer «nebot».

David Flores Carrasco s'assabenta de les novetats

David Flores Carrasco no està passant per un dels seus millors moments. I és que, als plets legals que té amb la seva mare, cal sumar-hi totes les polèmiques televisives que la seva família ha protagonitzat les últimes setmanes.

Per això, notícies com aquesta, donen al jove una mica d'alegria i color a la seva vida. A través de les xarxes socials, la tertuliana de 'El programa de Ana Rosa' ha volgut compartir amb tots els seguidors una notícia molt esperançadora.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores celebra amb els seus amics una notícia molt especial   | Instagram

Després de diversos mesos, sembla que l'espera per fi està arribant al final. Rocío Flores i la resta del grup d'amics s'han reunit per celebrar l'arribada del nou membre de la família.

A través del seu compte personal d'Instagram, la germana de David Flores Carrasco ha compartit diversos stories on apareix al costat del seu cercle social més proper. «Per nosaltres i pel nadó que ve en camí», ha escrit la influencer al costat d'un vídeo on apareixen brindant amb copes.

David Flores Carrasco vol ser oncle

David Flores Carrasco està com boig perquè la seva germana li doni un nebot, però tot apunta que entre els plans de la influencer no hi ha el de convertir-se en mare.

Tot i que això no va ser sempre així. Més d'una vegada, la tertuliana ha expressat els seus desitjos de formar la seva pròpia família amb Manuel Bedmar, però els últims rumors d'infidelitat per part del jove podrien haver trastocat els seus plans.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
David Flores Carrasco vol ser oncle  | Europa Press

Durant el seu pas per 'Supervivientes 2020', la germana de David Flores Carrasco va confessar a Ana María Aldón la seva intenció de ser mare jove. «M'encantaria tenir un nadó», va assegurar mentre totes dues compartien experiència als Cayos Cochinos.

Però, després de tornar a Espanya, sembla que la jove s'ho va pensar dues vegades. Així que, per ara, sembla que el fill de Rociíto s'haurà de conformar amb la gosseta de la seva germana, a qui, afectuosament, s'hi refereix com a «filla».