Belén Esteban i Miguel Marcos

Belén Esteban confessa al seu marit que torna a tenir problemes

Hores abans de l'operació, Miguel Marcos ha rebut una mala notícia

Belén Esteban últimament no aixeca el cap. Fa unes setmanes, al plató de 'Sálvame', la princesa del poble va patir una caiguda molt aparatosa que li ha provocat nombrosos maldecaps.

El que semblava una prova més del programa perquè els col·laboradors posessin a prova la seva resistència gairebé acaba en tragèdia. Belén va tenir la mala sort de deixar-se anar de la famosa barra del sostre on se subjectava. I és que estava a dos metres d'alçada, fet que li va provocar una forta lesió en caure i recolzar malament el peu.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Fa uns dies, Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné a 'Sálvame' | Mediaset

La de Paracuellos del Jarama va tenir tan mala sort que es va trencar la tíbia i el peroné, i ara està esperant que l'operin.

Belén Esteban s'ha d'operar la tíbia i el peroné

La tertuliana està una mica baixa anímicament, malgrat que el seu marit, Miguel Marcos, i la seva filla, Andrea Janeiro, estan amb ella en tot moment. I és que aquesta lesió li arriba en un moment en què tenia diversos compromisos professionals ja signats, els quals no podrà atendre a causa d'aquesta caiguda tan desafortunada.


Un dels personatges televisius que millor la coneix, Jorge Javier Vázquez, ha parlat sobre tot això.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban ha de passar per quiròfan | GTRES

Com sempre fa al seu blog, Jorge Javier ha posat una mica de sarcasme a aquest contratemps tan complicat de la vida de Belén. I ha confessat que la col·laboradora de 'Sálvame' s'adaptarà com pugui a aquest mal moment, encara que sigui «molt mala malalta».

Belén Esteban explica al seu marit els nous problemes que té

Vázquez sap que Esteban compta amb la companyia de la seva gent i que és una dona forta que sempre ha sabut enfrontar-se als problemes. Alguns ja els va deixar enrere fa molt de temps i no hi vol tornar a pensar.

«No obstant això, Belén Esteban té por de les operacions. Per això vol que li arreglin com més aviat millor això de la tíbia i el peroné que es va fracturar a 'Sálvame' d'una manera tan tonta. No és per consolar-la, però és que aquests accidents sempre ocorren així», comença Jorge.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos i Belén Esteban en una foto d'arxiu | Europa Press

«Són com la vida, no tenen gaire sentit. Li dic que intenti estar tranquil·la, que és com demanar-li a la climatologia que a l'hivern no faci fred a Lapònia. Una cosa impossible», lamenta el company de programa de Belén Esteban.

«Té pinta de ser molt mala malalta»

«La Belén té pinta de ser molt mala malalta, però també és veritat que després de manifestar les seves empipamentes s'adapta a qualsevol cosa. En això ens assemblem: primer malparlem i després acceptem», reflexiona Jorge Javier.

I és que el presentador desitja que la seva amiga torni com més aviat millor al programa, que es queda coix sense ella. El conductor de 'Sálvame' espera que l'operació sigui un èxit i que pugui comptar amb Belén, encara que sigui des de casa.

Foto de Belén Esteban.
Belén té pinta de ser «molt mala malalta», segons Jorge Javier | Telecinco

D'altra banda, Jorge Javier ha sorprès quan ha fer referència a dues bones amigues més de la de Paracuellos: Belén Ro i Lydia Lozano.

La primera «s'acaba d'operar els pits, i sembla que li han quedat preciosos. Ja que estava anestesiada, volia aprofitar per a col·locar-se uns fils al coll, però el doctor Rada estava tan concentrat en els pits que va preferir deixar-ho per a un altre moment», ha dit sobre la col·laboradora del 'Deluxe'.

Sobre Lydia Lozano, aquest confessa que li ha trucat, «però no em respon. S'ha trencat el radi intentant calçar-se una bota. Potser està enfadada amb mi», ha dit Jorge Javier amb la ironia que el caracteritza.