Primer pla de Pepe Navarro

El 20 de maig, el dia en què la vida de Pepe Navarro pot canviar per sempre

Pepe Navarro haurà de veure's les cares amb Ivonne Reyes

Pepe Navarro s'haurà de veure les cares amb una de les seves grans enemigues en qüestió d'un parell de setmanes. El dia 20 de maig, el presentador haurà d'acudir als jutjats per prestar declaració per una denúncia que va interposar Ivonne Reyes.

Aquesta vegada, l'enfrontament no té res a veure amb la paternitat d'Alejandro. La veneçolana l'acusa d'haver-la insultat i espiat. L'havia demandat diverses vegades, però en aquesta ocasió sí que li han admès a tràmit la denúncia, assenyala El Español.

La model s'ha sentit «perseguida i controlada», responsabilitzant-ne Navarro. Admet que té «por». Fa uns dies confessava a 'Sálvame' que «vaig veure un cotxe sospitós i no és la primera vegada».

Serà la primera ocasió en molt de temps que el comunicador i la veneçolana es vegin les cares. No serà a l'escenari que haurien desitjat. Hauran de comparèixer al jutjat de Violència sobre la Dona de Madrid.

Tots dos es troben citats amb els advocats corresponents, encara que de moment només es va confirmar la presència de la demandant. La veneçolana va interposar la demanda fa unes setmanes, l'endemà d'intervenir a 'Viva la vida'.

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro haurà de donar explicacions a un jutge   | Europa Press

El seu pas pel programa no va agradar del tot al comunicador cordovès, que va voler entrar en directe per telèfon per respondre. Es va referir a la mare del seu fill com «una pocavergonya, ho saps». La va retar a revelar el nom del pare del noi: «Saps perfectament que el fill no és meu».

A més, la va acusar de «enganyar el teu fill, tenir-lo enganyat tota la vida. Tens molta cara. Tot el que està dient és mentida», va explicar el presentador.

Pepe Navarro va deixar anar unes dures paraules intentant defensar la seva versió. Insisteix una vegada i una altra que ell no és el pare d'Alejandro. Ivonne aniria al cap d'unes hores a dependències policials, deixant al seu compte d'Instagram un missatge una mica inquietant.

«Bona nit, intentaré dormir. Bastant intranquil·la, sempre he denunciat les meves pors a la Policia. Ara ho faig per aquí», va escriure Ivonne Reyes.

Així volia deixar constància que «qualsevol cosa que ens pugui passar, ja sabreu per qui començar». Encara que no el citava, tenia clar que hi havia una persona que podia causar-li mal i deixava entreveure la seva identitat.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Ivonne Reyes va presentar una demanda contra Pepe fa unes setmanes. | CatalunyaDiari

Tot això va passar després de les declaracions del presentador a 'Viva la vida'. Es va mostrar molt crític, tant amb ella com amb Vanessa Martín, una exparella que el va acusar d'episodis violents. «S'alia amb l'altra pocavergonya, que es diu Vanessa, que menteix permanentment», va dir.

Pepe Navarro mostra la seva pitjor cara

Pepe Navarro es va mostrar molt tens durant la trucada al programa de Telecinco. Està cansat d'haver de desmentir contínuament que no té cap vincle amb el fill que li atribueixen. Però la justícia dóna la raó al jove.

Després d'escoltar-lo, Ivonne Reyes va assegurar als col·laboradors de l'espai que «a vosaltres us sorprèn veure aquest Pepe. A mi no em sorprèn, jo sé com és realment aquest senyor».

Va confessar moltes de les seves pors. «No me'n refio, no sé de què pot ser capaç. Aquest home seria capaç de manipular les proves, però jo no vull i Alejandro tampoc vol fer-se-les».

El fill de Pepe Navarro tampoc no ho està passant gens bé amb la situació. Fa uns dies, molt decebut, carregava contra ell. Va revelar que no tenien cap mena de contacte i que en el passat l'havia deixat tirat alguna vegada.