Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban confessa al seu marit el greu error que ha comès

Belén Esteban ja decidit posar-hi fil a l'agulla i sincerar-se d'una vegada per totes

Belén Esteban es troba enmig del procés de rehabilitació de la intervenció de tíbia i peroné a la qual ha estat sotmesa. A causa del seu estat es queda a casa, per la qual cosa està seguint amb tot detall el reality Supervivientes on concursa la seva amiga Anabel Pantoja. Ara, ha confessat al seu marit i als seus seguidors el greu error que estan cometent amb ella.

En aquests moments en què critiquen la jove pel seu idil·li amb Yulen, l'ex de Jesulín ha sortit en la seva defensa. Ha deixat clar que tothom s'ha equivocat en qüestions d'amor. Per això, ha demanat que deixin gaudir la seva companya i que, si fica la pota, ja n'assumirà les conseqüències.

Fotomuntatge dels rostres de Belén Esteban i Anabel Pantoja
Belén Esteban decideix donar la cara per Anabel Pantoja. | CatalunyaDiari

Belén Esteban decideix 'trencar una llança' per Anabel Pantoja

La mare d'Andrea Janeiro ha estat un gran suport de la jove Pantoja des que, quatre mesos després de casar-se, va trencar amb Omar Sánchez. Precisament, per aquest motiu, s'alegra que estigui il·lusionada i gaudint de l'amor amb Yulen a Supervivientes.

Això sí, és conscient que aquest afer que està tenint a l'illa està en boca de tothom. Així doncs, s'ha exposat que tot és un 'conte' per seguir en el reality i, fins i tot, que l'esportista se n'està aprofitant per fer-se famós.

És més, fins i tot hi ha gent que ha atacat la cosina de Kiko Rivera per haver protagonitzat escenes pujades de to. Com que li havia deixat la 'porta oberta' al seu ex, li retreuen que hagi tingut sexe davant les càmeres tot i saber que podia fer-li mal.

Anabel Pantoja es tapa amb l'edredó
Belén Esteban s'ha adonat que Anabel Pantoja ha rebut moltes crítiques per aquestes imatges provocadores. | TELECINCO

Davant totes aquestes crítiques i atacs, Belén ha decidit donar la cara per la seva amiga a les xarxes socials. Ho ha fet compartint la reflexió següent a les històries del seu compte d'Instagram: «Jo dic una cosa i és que tots en la vida, en qüestions sentimentals, ens hem equivocat, tots».

«Si la meva gordi (Anabel) s'ha d'equivocar, qui som nosaltres per dir-ho? Que s'equivoqui ella. Els amics l'aconsellarem, però és ella qui decideix. Els seus amics sempre hi estarem, tant en els bons com en els mals moments. T'estimo, gordi».

D'aquesta manera, Esteban ha intentat que la gent deixi d'atacar la concursant. Alhora, també ha volgut mostrar-li el seu suport incondicional.

Belén Esteban resta estupefacta davant els últims esdeveniments

La copresentadora de Sálvame desitja que respectin Anabel, que li deixin viure la seva nova relació i que no li facin retrets. Tot i això, els reprotxes són constants des de fa temps en xarxes, però ho són més després de l'entrevista que ha fet el seu exmarit.

Omar va voler mantenir-se allunyat de la premsa i només va decidir parlar de la seva història amb la noia en moments puntuals. No obstant això, les coses han canviat després que s'emetessin unes imatges provocadores amb la seva parella actual.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Belén Esteban és conscient que Omar ho ha fet perquè està molt dolgut. | CatalunyaDiari

Després d'haver vist aquests vídeos, el canari ha concedit una entrevista a Lecturas, on es mostra molt dur amb la seva ex: «Em fa vergonya i ràbia veure aquestes imatges, es poden fer petons i mostrar senyals d'afecte, però això s'ho podria haver estalviat». Fins i tot sent que la participant «ens ha faltat al respecte a la seva família i a mi».

A més a més, en aquesta ostentació de sinceritat ha exposat que «mai he patit tant per amor» i que no es creu els sentiments de Yulen. Per a ell, aquest està 'actuant', doncs «ella és el seu bitllet per arribar a la final».